Mai­Kupon

Fél órás gyógymasszázs az AngelFace Szépségszalonban, ingyenes életmód tanácsa adással együtt, most 3000 Ft helyett 50% kedvezménnyel csak 1500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fél órás gyógytestmasszázs kifejezetten azoknak ajánlott akik ízületi betegségben szenvednek, gyakori gerinc és derékfájások gyötrik valamint mozgásszervi műtétjük volt.  

A gyógymasszázs terápiás hatása alapján fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban. A masszázs ellazítja a feszült izmokat, feloldja az izomba zárt feszültséget, görcsöt és nyugtatólag hat az idegrendszerre.A gyógymasszázs egyik legfontosabb célja a hétköznapi életből fakadó izomfájdalmak kezelése. A fájdalmak okozója lehet a helytelen testtartás, az egész napos görnyedt ülés vagy éppen az egész napos rohangálás. De a stressz okozta fájdalmas izomcsomók kezelését is ide sorolhatjuk. A masszázst követő eredmény magáért beszél: felszabadultabb test, hatékonyabb munkavégzés, örömtelibb magánélet!

Másik tipikus alkalmazási területe a balesetek, sérülések utáni rehabilitáció. A legyengült izmok, a korlátozott mozgással bíró ízületek gondozása nagyban hozzájárulhat a teljes felépüléshez, segíti a gyógyulást.

A masszázs egyrészt jó hatással van a bőrre. Segítségével fokozódik a hámképzés, javul a hám ellenálló képessége. A zsírszövet eloszlását a rendszeres masszázs megváltoztatja. A vérkeringés helyi élénkítése csökkenti a passzív vérbőségből eredő keringési zavarokat, valamint a bőr hőmérsékletének emelkedése javítja az anyagok felszívódását. A masszázs pozitív hatást gyakorol a kollagén és elasztikus rostokra is.

A masszázs másrészt az izmokat is átmozgatja. Az izmok aktív tornáztatásával a zsírszövet mennyisége csökken. Az izmok idegimpulzusok hatására húzódnak össze, a gyógymasszázs hatására az izmokban található vérerek kitágulnak, az anyagcsere fokozódik.

Idegrendszerre gyakorolt pozitív hatásai: fájdalomcsökkentő és altató hatású is lehet. Relaxáló, nyugtató hatással van az idegrendszerre.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez telefonos egyeztetés szükséges, a kupon lejárata előtt legalább 1 héttel (2012. november 23-ig!) A szolgáltató telefonszáma: (06-20) 343-1331, keresd Ágit! A szalon pontos címe: Angel Face Szépségszalon, 13. kerület. Budapest, Angyalföldi u. 36 (József Attila Színház mögötti utca)

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél, eltérni akkor azt a szolgáltatóval a beváltás előtt 24 órával le kell egyeztetni. Amennyiben ez nem történik meg akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont!

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ferencz Ágnes
Cég
Angel Face Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Angyalföldi út 36.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére