Mai­Kupon

Fél órás gyógymasszázs az AngelFace Szépségszalonban, ingyenes életmód tanácsa adással együtt, most 3000 Ft helyett 50% kedvezménnyel csak 1500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A fél órás gyógytestmasszázs kifejezetten azoknak ajánlott akik ízületi betegségben szenvednek, gyakori gerinc és derékfájások gyötrik valamint mozgásszervi műtétjük volt.  

A gyógymasszázs terápiás hatása alapján fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban. A masszázs ellazítja a feszült izmokat, feloldja az izomba zárt feszültséget, görcsöt és nyugtatólag hat az idegrendszerre.A gyógymasszázs egyik legfontosabb célja a hétköznapi életből fakadó izomfájdalmak kezelése. A fájdalmak okozója lehet a helytelen testtartás, az egész napos görnyedt ülés vagy éppen az egész napos rohangálás. De a stressz okozta fájdalmas izomcsomók kezelését is ide sorolhatjuk. A masszázst követő eredmény magáért beszél: felszabadultabb test, hatékonyabb munkavégzés, örömtelibb magánélet!

Másik tipikus alkalmazási területe a balesetek, sérülések utáni rehabilitáció. A legyengült izmok, a korlátozott mozgással bíró ízületek gondozása nagyban hozzájárulhat a teljes felépüléshez, segíti a gyógyulást.

A masszázs egyrészt jó hatással van a bőrre. Segítségével fokozódik a hámképzés, javul a hám ellenálló képessége. A zsírszövet eloszlását a rendszeres masszázs megváltoztatja. A vérkeringés helyi élénkítése csökkenti a passzív vérbőségből eredő keringési zavarokat, valamint a bőr hőmérsékletének emelkedése javítja az anyagok felszívódását. A masszázs pozitív hatást gyakorol a kollagén és elasztikus rostokra is.

A masszázs másrészt az izmokat is átmozgatja. Az izmok aktív tornáztatásával a zsírszövet mennyisége csökken. Az izmok idegimpulzusok hatására húzódnak össze, a gyógymasszázs hatására az izmokban található vérerek kitágulnak, az anyagcsere fokozódik.

Idegrendszerre gyakorolt pozitív hatásai: fájdalomcsökkentő és altató hatású is lehet. Relaxáló, nyugtató hatással van az idegrendszerre.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez telefonos egyeztetés szükséges, a kupon lejárata előtt legalább 1 héttel (2012. november 23-ig!) A szolgáltató telefonszáma: (06-20) 343-1331, keresd Ágit! A szalon pontos címe: Angel Face Szépségszalon, 13. kerület. Budapest, Angyalföldi u. 36 (József Attila Színház mögötti utca)

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél, eltérni akkor azt a szolgáltatóval a beváltás előtt 24 órával le kell egyeztetni. Amennyiben ez nem történik meg akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont!

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ferencz Ágnes
Cég
Angel Face Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Angyalföldi út 36.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére