Mai­Kupon

Feledhetetlen pillanatok örökre! Babafotózás most hihetetlen kedvezménnyel 30.000Ft helyett, csak 15.000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kreatív babafotózás. Készüljünk a karácsonyra! Nagyszülőknek ajándékba, barátok számára örök emlékű ajándék készülhet. A fotózás újszülött, baba, gyerkőc 0-4 év közötti gyerekekre vonatkozik, de lehetőség van a csomagon belül családi képek készítésére is. A gyerekek meghitt és biztonságos körülmények között tudnak igazán önfeledtek és vidámak lenni, amely a képeken mindig meglátszik. A fotózás a megrendelő saját otthonában történik, előzetes egyeztetés alapján. A fotózás időtartama kb. 2 óra, 9.00-15.00 között.

Amivel készülni lehet: kedvenc ruhák, játékok, jó időzítés a baba alvási szokásai szerint. A fotózás újszülött, baba, gyerkőc 0-4 év közötti gyerekekre vonatkozik, de lehetőség van a csomagon belül családi képek készítésére is.

 A gyerekek meghitt és biztonságos körülmények között tudnak igazán önfeledtek és vidámak lenni, amely a képeken mindig meglátszik. A fotózás a megrendelő saját otthonában történik, előzetes egyeztetés alapján. A fotózás időtartama kb. 2 óra, 9.00-15.00 között.

 Amivel készülni lehet: kedvenc ruhák, játékok, jó időzítés a baba alvási szokásai szerint.

A babafotózás csomag tartalma:

mobil stúdió technika, kellékek biztosítása a fotózáshoz,

25 kép szépítő- és kreatív retusálása,

a képekből egyedi zenés slide show készítése, hogy küldhető legyen a barátoknak,

a képek átadása dvd-n nyomdai felbontású minőségben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A fotózásra bejelentkezés szükséges.

A kuponokat 2012. március 15-ig lehet beváltani.

Akik karácsonyi ajándékba szánják a képeket, azoknak 2011. november 15-ig kell bejelentkezniük a fotózásra, hogy még időben elkészüljünk. 

A foglalástól számított 1 héten belül sor kerül a fotózásra, a fotózástól számított 1 héten belül pedig a dvd postázására. A kedvezményes díjon felül rendelhető egyedi készítésű fotóalbum is.

Akik ajándékba szánják magát a fotózást, azok számára a kupon beváltásával ajándékutalvány készül. Az ajándékutalványokat szintén 2012. március 15-ig lehet majd beváltani.

A fotózás ajándékutalvánnyal ajándékba is adható.

 Felárak, csomagon kívüli lehetőségek:

A csomag ára Budapesten belüli helyszínekre vonatkozik, az alábbi kerületekben kiszállási díj nélkül: III, IV, XIV, XV, XVI, a további kerületekbe plusz 3 000 Ft, Budapesten kívül 100 km-en belül plusz 6 000 Ft kiszállási díj kerül felszámításra, ami a kiszállásnál fizetendő készpénzben.

A csomagon kívül a képek külön nyomtatása, egyedi készítésű fotóalbumba, fotókönyvbe való szerkesztése és nyomtatása is rendelhető.

Ezeket a plusz díjakat a helyszínen, készpénzben kell kifizetni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kolibri Foto
Cég
Juhász Emese
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére