Mai­Kupon

Kategóriák

Felejthetetlen nyelvtudást szeretne? Ne fáradjon a megszokott technikákkal! Ez már a XXI. század! 20 órás angol vagy német nyelvtanfolyam most 65000Ft-ért, 42% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kurzus 2 részre tagolódik: a labor órákon az új tananyag rögzítése történik a mély memóriában, majd minden 2. alkalommal a hallgatók beszéd centrikus tanári órákon mélyítik el a megszerzett tudást. Így  NAGYON GYORSAN és KÖNNYEDÉN tanulnak meg beszélni  házi feladat és magolás  nélkül. Intenzív, gyors sikert érnek el. Különleges, hatékony módszerrel nem csak időt, energiát, pénzt takarít meg, hanem könnyedén, természetesen, 3-4x gyorsabban tanulja meg a választott nyelvet, a hagyományos tanulási módszerrel szemben. Ezért magabiztos nyelvtudását valóban hosszútávon megtarthatja. Hallgatók jelenleg, angol és német  nyelvek közül választhatnak.A brainturbonál nem kell várni senkire és semmire, bármikor elkezdhető. A kuponnal jelentkezők a hétfői nap kivételével bármelyik két napot megjelölhetik és választásuk szerint egyéni vagy max. 4 fős angol ill. német nyelvű kiscsoportba soroljuk.
A brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában (újra kezdők tapasztalatai alapján), és a hallgatók ilyenkor már néhány óra után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az "idegen nyelven megfogalmazható világ". Ráadásul ez így igaz!
A brainturbo nyelvtanfolyam senkit sem terhel házi feladattal vagy a magolás kényszerével, mert ezt a braintrubonál a technológia helyettesíti. Gyakorolni, ismételni viszont kell, ehhez minden nyelvtanfolyami hallgató - ugyancsak térítés nélkül- minden anyagot CD-n és írásban megkap.

- az ajánlott két kupon megvásárlásával így 40 óra alatt 250-300 hagyományos órának megfelelő tudásra tesz szert

- ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé.

- a Brainturbo egyedülálló módszerével relaxált állapotban a hosszútávú memóriába rögzíti a választott idegen nyelvet

- beszédcentrikus oktatás

- nincs házi feladat, bár kérhető,

- bármikor elkezdhető, nincs kötött tanfolyamindítás – csak a kis csoport időbeli összehangolása

- költség- és időkímélőbb bármilyen módszerrel szemben,

- sokezer elégedett hallgató.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. július 10-ig,, beváltható 2013. augusztus 20-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

 A nyelviskola helyszíne:  Zuglói Brainturbo Nyelvlabor cím:1144 Kőszeg u.10.fsz.1.

Az utalvány beváltásához és a tanfolyam megkezdéséhez előzetes telefonos bejelentkezés szükséges az alábbi telefon számon: +36-20-294-77-98 vagy +36-1-783-02-36 (H-P: 08-18 óra között)

Egy fő két kupont is  vásárolhat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
A+N Nyelvlabor Kft
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Kőszeg u.10.fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére