Mai­Kupon

Felejtsd el a méregdrága kapszulákat és szabadulj meg a mérgektől spa ionizátoros méregtelenítő lábfürdő kezeléssel 50% kedvezménnyel most csak 1500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mindennapok folyamán felgyülemlett méreganyag, salakanyag eltávolítását teszi lehetővé a fenti kezelés. A kezelés fél órát vesz igénybe, miközben mindkét talpunk "lábfürdőben" pihen. A lábvíz elszíneződése mutatja meg, hogy melyik szervünk terhelődött túlságosan a méreganyagoktól. Egy speciális készülék segítségével a szervezetben felhalmozódott méreganyag a talpon keresztül távozik. A kezelés fájdalommentes. A kedvezményes ajánlatot most igénybe veheted kihagyhatatlan 1500 Ft-os áron a Napszépe Szépségszalonban, ahol sok szeretettel vár Téged Száki Anikó, egy munkáját 13 éves gyakorlattal végző profi szakember.A világ sajnos telis-tele van mérgező anyagokkal. Az ivóvizet ugyan tisztítják, de különböző vegyi anyagok árán. Az élelmiszereket tartósítják, a testsúly gyarapodás hozzájárulásával. A levegőt szennyezzünk, a nyugtatókat beszedjük és a krémeket, hatalmas bizalmat előlegezve a gyártóknak, magunkra kenjük. De hogyan szabadulhatunk meg a bennük rejlő, ártó anyagoktól? A Napszépe Szépségszalonban Száki Anikó most egy világszerte elismert módszerrel segíthet önmagunkra találni, a vegyi falak lebontásával, melyeket jól felépített rajtunk vagy éppen bennünk a környezetünk. De hogyan is működik a módszer? A készülék bekapcsolásával elindul a víz elektrolízise és a szervezetből ozmózis útján távoznak a testben felgyülemlett toxikus anyagok. A lábfürdő sós desztillált vize pozitív töltésű hidrogén ionokkal dúsul. Ezek az aktív ionok a talp bőrén, a szövetekbe behatolnak és az ér kapillárisain át a vérkeringésbe jutnak. A gerjesztett ionok a testen áthaladva toxikus anyagok sokaságához kapcsolódnak, ezáltal elveszítik saját töltésüket.
Ebben az átalakított, oldható állapotban már képes szervezetünk a nyirok- és érrendszeren keresztül eltávolítani a méreg- és salakanyagokat. Így a készülék a lábfej sejtjein át a méregtelenítést, a sós lábfürdő irányába végzi.kezelést követően tátva marad a szánk, ha meglátjuk milyen színű vizet hagytunk magunk után, vagy éppen magunkból. Színskála magyarázat a teljesség igénye nélkül: sárga és zöld szín vesebetegségre utal, míg a fekete cseppek, görcsök jelenlétét sejtetik. A barna pedig a máj funkcióinak hiányára enged figyelmeztetni. 

A lábfürdő kezelés természetesen fájdalommentes és csupán 30 percet vesz igénybe!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 4/6 os villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86os busszal, rögtön a megállóban.

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Száki Anikónál: 0620/9 641 978 telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Napszépe Szépségszalon
Cég
Moldi-Gold Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére