Mai­Kupon

Felejtsd el a szempillaspirált, ébredj gyönyörű szemekkel! Professzionális 3D szálas műszempillák a csábító tekintetért most 12000 helyett csak 4900 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha Te is szeretnél érzéki, csábító szemekkel ébredni reggel és nincs kedved naponta a spirállal bajlódni, próbáld ki a JB minőségi, professzionális 3D szempillákat!

 

Beleszeretni egy pillantás lesz!
A 3D szempillákat azoknak ajánljuk, akik dúsabb, hosszabb esetleg íveltebb szempillákat szeretnének. A pillákat szálanként, rugalmas ragasztóval illesztjük saját szempilláinkhoz. A felragasztott szálak vastagsága a természetes szempillákkal egyező, vagy vastagabb szálú is lehet, mellyel a saját pillák sűrűsége fokozható. Különböző méretű pillák ragasztásával a természetes hatás fokozható.  A  JB  szempillákra jellemző a kényelmes viselet, mivel szinte súlytalanok. Vízállóak, tartósak, akár 5-6 hétig is fent maradnak.  


A fentiek kizárólag a minőségi professzionális termékekre igazak, mint például az USA-ban gyártott JB COSMETICS szempillákra.


Ha Te is szeretnél ilyen érzéki, csábító szemekkel ébredni reggel és nincs kedved naponta a spirállal bajlódni, próbáld ki a JB minőségi, professzionális 3D szempillákat!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

Nyitvatartás:

 

Előzetes időpontegyeztetés alapján, rugalmas munkaidőben várjuk kedves vendégeinket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Juvenis Esztétika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Tűzkő utca 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére