Mai­Kupon

Felejtsd el az éhezést és a szigorú fogyókúrát! Hypoxi Trainer 5 alkalom + 3 alkalom testtekercselés
24.500 Ft helyett most 12.250 Ft-ért !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Felejtse el az éhezést és a szigorú fogyókúrát! A Trainer L250-el elért fogyás azokon a testrészeken teszi lehetővé a zsírégetést, ahol szeretnénk. Az eredmény – gyönyörű alak, formás test.

 A probléma: a nők 80% szenved a narancsbőrtől

Ezek a kevéssé esztétikus, a narancs héjának felszínére emlékeztető bőrredők legmakacsabbul a felső combon, és a fenéken jelentkeznek. A narancsbőr elleni harc javarészt eredménytelen, hiszen ez nem csak szövetek közötti vízfelgyülemlést, hanem a bőr alatti szövetben helyenként felhalmozódó zsírlerakódásokat jelent. A narancsbőr elleni küzdelem csak akkor lehet tartósan sikeres, ha ezeket a zsírpárnákat célzottan meg is szüntetjük.

Az edzés és a fogyókúra önmagában kevés

Sajnos azonban a zsírtól éppen nem ott szabadulunk meg, ahol szeretnénk, hanem az egyén hajlama által különösen preferált részeken. A kötőszövet gyengesége és a hajlam minden narancsbőr ellen irányuló próbálkozást meghiúsítanak – még akkor is, ha rendszeresen izzasztó sportot űzünk, és következetesen diétázunk.

A cellulitiszre hajlamos személyek combján és fenekén a bőr hideg tapintású, míg felsőtestük bőre meleg.

Az ok: a narancsbőr ellen a kulcs a vérkeringés

A kedvezőtlen hajlam elsősorban a problémás területek gyenge vérellátás jelenti. A vér az egyetlen közeg, mely képes az energia szállítására a szervezetben ezért döntő jelentőségű a zsírok bontásánál. Azokon a helyeken sokkal gyorsabban „ég” el a zsír, ahol a vérellátás megfelelő. A tudományos vizsgálatok, és a gyakorlat is mutatja: a narancsbőr a rossz vérkeringésű testrészről tréninggel és megfelelő táplálkozással sem tüntethető el.

A megoldás: a nanrancsbőr kezelésének új dimenziója

Azonban egyetlen hölgynek sem kell belenyugodnia bőre állapotába, mert a HypoxiTrainernek köszönhetően mostantól lehetővé vált a problémás területek narancsbőre ellen felvenni a harcot. Az innovatív elv két sikertényező együttes hatásának köszönhetően működik hatékonyan:

  • Vákuum, hogy a problémás terület zsírszövetének vérellátása intenzívebb legyen
  • Edzés, hogy a zsírsavakat az izmok még gyorsabban égessék el.

A VacuTraining összekapcsolja az edzés és a vákuumkezelés előnyeit, egy természetes, mégis kiemelkedően hatékony módszert teremtve ezzel.

Az eredmény: a zsírpárnákkal vívott harc történetében először ott vagyunk képesek zsírt égetni, ahol szeretnénk, és ezt már a kezelés ideje alatt.

És ahogyan működik...

Míg a vendég a biciklin kényelmes fekvő helyzetben zsírégető edzést végez, a zsírszövetet csípőtől lefelé célzottan váltakozó magas és alacsony nyomás hatása aktiválja:

Az alacsony nyomás először a vért a problémás terület zsírszöveti zónájába szívja. Ott aztán az edzéshez szükséges mennyiségű energiát szolgáltató zsírsavakban feldúsul.

A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az edzést végző izmokhoz érve aztán a zsír végképp elég.

Az előny: egyénre szabott edzés - fogyókúra nélkül!

Testi adottságok, életkor, erőnlét, táplálkozás: az alakproblémák olyan sokfélék, mint amilyen sokszínű az életstílusunk. A Trainer L250 esetében már néhány személyes jellemző megadásával kiválasztható az optimális kezelőprogram, mely alkalmazkodik a szövetek, a vénák fiziológiás állapotához, és figyelembe veszi az izmok edzettségi állapotát is.

A HypoxiTrainer pozitív hatása azonban a problémás területek zsírcsökkentésén messze túlmegy.

A Trainer L250 a test saját gyógyító erőit is gyengéden aktiválja. Az alacsony nyomás váltakozása mindenkinek saját fiziológiás állapotához igazítható.

A Hypoxi terápia a cellulitisz elleni harc holisztikus megközelítését jelenti.

Ennek megfelelően a táplálkozási előírások is csak arra korlátozódnak hogy az edzés után az elégetett zsírt ne vigyük vissza mértéktelen étkezéssel.

Az új generációs készülék: további előnyök

A zsírégető edzés és a célzott vákuumkezelés már jól bevált együttesében az L250 forradalmi továbbfejlesztést és optimalizált működést jelent. Az eredmény: összehasonlíthatatlan kényelem a felhasználás során.

Kényelem: Edzés, fekvő helyzetben.

A fekvő helyzet a testet jórészt tehermentesíti saját súlyának viselésétől. Így még jobban ki tudja fejteni hatását a zsírégető edzés és az alacsony nyomás kombinációja – függetlenül az edzést végző személy testsúlyától. A háttámlát automatikusan hozzá lehet igazítani a felhasználó egyedi igényeihez. A pedál különleges kiképzésének köszönhetően a sportcipő nagyobb erőkifejtés nélkül rajta tartható. Mindezt annak érdekében, hogy valóban hatékony és mégis kikapcsolódással felérő edzésben legyen részünk.

Teljesen automatikus: az edzés minden folyamata

Az edzést kísérő folyamatok esetében az L250 a legmodernebb számítógépes technikára támaszkodik . A zökkenésmentes edzés lebonyolításához elegendő kis mennyiségű adat bevitele – a többit már a számítógépre bízhatjuk. Természetesen minden pillanatban lehetséges kiigazításokat végezni, a terminál vagy a távirányító segítségével.

Az új generáció: egyénre szabott edzés

A kezelés alatt álló személy és a gép közötti interaktív kommunikáció a HypoxiTraining szempontjából kiemelten fontos szerephez jut. Az edzés során a számítógép folyamatosan elemzi a rádióhullámok által közvetített bőrhőmérséklet és szívfrekvencia értékeket. Ha a kezelés szempontjából hatékony értékeket meghaladó, vagy annál alacsonyabb adatot kap, automatikusan hozzáigazítja az edzés intenzitását az aktuális állapothoz. Ezen túlmenően pedig minden egyes nyomásváltási periódusban dinamikusan igazítja, módosítja a kerékpár ellenállást.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy 2 kupont vehet saját részre, ajándékba bármennyit!

A kuponok érvényessége 2012.02.29.

Előzetes időpontegyeztetés szükséges a +36308563874-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nap-Fogyi Stúdió
Cég
Meir-köt Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1161 Budapest, Mária utca 65.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére