Mai­Kupon

Felejtse el a stresszt !
Frissítő ázsiai masszázs testnek és léleknek most féláron az Akvamarine Természetgyógyász Központban !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lazuljon el a masszázságyon egy profi masszőr kezei között!  A kezelés időtartama: 60 perc.Szeretné fáradt testét és lelkét felfrissíteni? A válasz a svédmasszázs és a tradicionális ázsiai masszázs ötvözése. Ezen speciális technika lényege a presszúrás pontok stimulálása, mellyel tisztítja, méregteleníti, felfrissíti és relaxálja az egész testet.                                                                     Kezelendő testrészek: hát, váll, nyak, kar, láb, talp. A masszázshoz izomlazító, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő krémeket használok. Kitűnő eredményeket lehet elérni az izűleti és gerinc fájdalmak esetén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: 20/447-1857 Bódiné Anikó                                                                                        Kupon beváltó hely: 1067 Bp.  A kupon 2012 április 30-ig váltható be.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bódi Istvánné Anikó
Cég
Akvamarine Természetgyógyász Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére