Mai­Kupon

Kategóriák

Felejtse el az el nem tűnő narancsbőrét, szabaduljon meg tőle! 2 alkalmas kezelés, alkalmanként bio-stimulációs sejtkommunikációval, rádiófrekvenciával és teljes testes orvosi gépi nyirokmasszázzsal! Most 34000 Ft helyett 6800 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Legyen újra felszabadult, szexi és egészséges!

A narancsbőr kialakulása független a súlytól, ugyanúgy kialakul a vastagabb kötőszövettel rendelkezőknél, mint a vékony testalkatúaknál. Legfőbb okozója a vér- és nyirokkeringés zavara, aminek következtében lassul a méreganyagok kiürítése a szövetekből, a hajszálerek falán több folyadék jut ki a sejtek közé, ami ödémához vezet. A modern kutatások alapján az is igazolt, hogy a cellulit nem csak zavaró esztétikai probléma, de a vénás keringési betegségek első stádiuma. Megjelenése emiatt fokozott figyelmet igényel!

Központunkban segítünk abban is, hogy ne csak átmeneti, de tartósan megmaradó eredményt nyújtsunk, amihez a táplálkozási tanácsadás, étrend meghatározás és mindezek folyamatos után követése is hozzátartozik.
 

Egyedülálló, és világszínvonalon is a legjobb gépeket egyesítve a lágy és kemény, kötött celullit ellen is hatékonyak vagyunk.

A legmodernebb teljes testes gépi - és ez által fájdalommentes- nyirokmasszázs segítségével 15-20 szorosára gyorsítjuk a nyirokkeringést, ami nem csak az anyagcsere folyamatokat teszi hatékonyabbá, de segít a lerakódott méreganyagok távozásában is.

A mélymeleg és aromaterápiás kezelés a legmélyebben lerakódott méreganyagokat is fellazítja, ami ezután könnyedén tud távozni a szervezetből.

Mindehhez a célzott trofikus jelformákkal és a kavitációs ultrahang elképesztő erejével nem hagyunk esélyt a cellulitnak! Már egy kezelés után tapintható és látványos simább lesz a bőr, miközben a nyirokkeringés stimulálásával annak visszatérését is megakadályozzuk.

 

A kezelések csúcstechnológiás, tudósok által kifejlesztett gépekkel, bio-stimulációval történik

 

A kupon tartalma 6 kezelésből áll.

 

Alkalmanként három géppel végezzük a kezelést, mely kezelés során felbontjuk a narancsbőrt, a felbontott zsírsejteket teljesen kiméregtelenítjük szervezetéből és feszesítjük bőrét!

 

Megszüntethető a narancsbőr és az eredményi a feszes comb, fenék és has!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1 vendég 1 évben 1 kupont használhat fel, más kedvezményekkel együtt nem összevonható! A kinyomtatott kupont hozza magával a helyszínre!

Kíváló közlekedés (4-6-os villamos), Margit híd, budai hídfőtől 2 perc séta.

 

 

Bejelentkezés: H-P : 11:00-17:00

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást kezeléseinkről az alábbi elérhetőségeinken vagy személyesen!

 

Fontos: Foglalás után azonnal jelentkezz be kizárólag telefonon!

Tel: +36-1/336-2789

E-mail: info@szepseg-egeszsegkozpont.hu

Web: www.szepseg-egeszsegkozpont.hu

Blog: http://granatalmaszepsegblog.wordpress.com/

Facebook: www.facebook.com/szepseg.egeszsegkozpont

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gránátalma Szépség és -Egészség Központ
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Bem Rakpart 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére