Mai­Kupon

Felfrissülés, relaxálás, fájdalomcsillapítás, 60 perces frissítő vagy relax testmasszázs, gyógyszerek és kemikáliák nélkül, natúr, tiszta kezelőanyagok felhasználásával most 5500Ft helyett 2200Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fizikai vagy ülő munkát végzel? Krónikus izomfájdalmakban szenvedsz? A gyakori hát, váll és derékfájdalmaid miatt koncentráló és teljesítőképességed romlik? Ennek a mély és erőteljes masszázsnak köszönhetően oldódik az izmok feszültsége, fokozódik a vérkeringés és a salakanyag kiválasztás.

 Egyre több ember szenved erős vagy éppenséggel elviselhetetlen derék és/vagy hátfájásban. A baj idősebbeket és fiatalokat egyaránt érint. A jelenség egyik alapvető oka, hogy kiegyenesedve járunk, gerincünk ezzel jóval nagyobb terhet kell, hogy cipeljen. Mindez párosul a modern életformával, a mozgásszegény életmóddal, a helytelen táplálkozással és a stresszel, egykettőre tönkre téve derekunkat, hátunkat. 

Az érintés megváltoztatja a fizikai és az érzelmi állapotod, tested új életenergiával tölti fel. 

Kikapcsolódás, lazítás, pihend ki fáradalmaid, relaxálj. Megszűnnek testedben a problémák okozta stressz tünetek, a masszázs kioldja a feszültséget.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a 06/30 8660518-as telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Riedor Szépségszalon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Viola utca 36.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére