Mai­Kupon

Felkészülés a tavaszra. Végleges szőrtelenítés a hónaljon, vagy a bikini vonalon - kellemetlenségek nélkül - a gyengébb bőrtípust sem károsítja. 6 alkalmas bérlet:
42 000 ft helyett 19 500 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Forradalmian új megoldás! Nincs több kínlódás a borotvával, vagy az epiláló készülékkel, és a fájdalmas gyantát is mostantól száműzheted a szépítkezéskor. Itt a forradalmi megoldás, a végleges szőrtelenítés. Bátran vedd fel tavasszal az ujjatlan ruhád, vagy menj ki a strandra. 6 alkalom alatt véglegesen elbúcsúzhatsz nem kívánatos pihéidtől. Bőröd bársonyossága örök életü. Érzékeny területeiden, mint pl. a bikini vonaladon a szőrtelenítés hatására az addig megjelenő bőrhibák, ill. a hónaljadban a gyulladás nincs többé. Biztos, gyors, és végleges hatás! A kezelés során a bőr nem károsodik.A szőrtelenítésre rendszeresen elköltött pént most spórold meg magadnak, és vegyél rajta szépséged fokozásához valóban szükésges terméket.

Évente számold ki mennyit költessz szőrtelenítésre, a sok szervezés, időben ott lenni a kozmetikusnál. Pont akkor nem tud fogadni amikor neked fontos lenne. Pont akkora nő ki a szőröd, amikor nincs időd leszedni?! 

Most 6 alkalom alatt megkaphatod azt, amiért évente több alkalommal felkeresed kozmetikusod. Rengeteg időt, és pénzt spórolsz meg ezzel az akcióval. A kényelem, és a tisztaság érzése a tiéd lehet, valamint a biztonságé, ha a nap kisüt, te bátran felveheted a bikinid. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ősz szőrszálakat ez a kezelés nem távolit el, ill fényérzékenységet okozó gyógyszer szedésekor nem javasolt ez a kezelés.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/7188308 - Ildikó

Ha a 6 alkalom nem elég, a további kezelésekből 50 % kedvezményt nyújt neked a szalon. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
K I
Cég
Bodycontour szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 74
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére