Mai­Kupon

Kategóriák

Felszaladt pár kiló? 4 alkalmas kavitációs zsírbontó kezelés nyirokmasszázzsal 32.000 Ft helyett most csak 5.990 Ft-ért! Lazulj el,miközben olvadnak a kilók onnan,ahonnan Te szeretnéd! Karácsonyi meglepetés akció!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem jönnek rád a ruháid? Szűk a hosszú nacid? Menj biztosra, fogyj, formálódj kombinált kezeléssel! Mindenki azt gondolja, ismeri a fogyás legjobb módszerét, mégis sokan elbuknak a kísérletezésekben. Ki azt mondja, elég, ha spártai módon, minden nap mozogsz, más azt hiszi, a koplalás hozza meg a kívánt hatást. Ha sanyargatod magad, ha megvonsz minden finomat magadtól, attól lehet, hogy időlegesen kisebb méretet hordasz, de a szervezetedet kimeríted. Így könnyen visszacsúszhatsz, és máris a jojó effektusnál tartasz.

Az ajánlat: 4 alkalmas bérlet,mely alkalmanként tartalmaz:

                30perc kavitációs zsírbontás

                nyirokrendszer átvizsgálása,masszázsa
Inkább keress egy megbízható módszert, amellyel belső változásokat indukálnak! A zsírok szétrobbantásával tényleg a kényes területeken hatnak, de ez még nem lenne elég! Fontos, hogy a felszabadult anyagokat, mérgeket ki is vezessék a szervezetedből! Ezt a célt a nyirokmasszázs szolgálja. A Szintónia Szalon komplex kezelésével elérheted, hogy a tükörbe nézve egy elégedett, vékony nő nézze vissza Rád!

A kavitáció egy alternatíva a műtéti úton történő zsírleszívás helyett. Jelenleg az egyik leghatékonyabb fogyókúrás eljárás! Egy alkalommal 1 cm-et is karcsúsodhatsz! A kavitációs ultrahang készülékkel szétrobbantják a zsírokat a kis teljesítményű és alacsony frekvenciájú ultrahanghullámokkal.

Ezek után a kifolyt zsírt a nyirokmasszázs segítségével kiürítik a szervezetedből. A fejlett alakformáló kezelés nem csupán a zsír, hanem a narancsbőr kezelésben is fantasztikus! A kavitáció stimulálja a vérkeringést, így új kollagén termelődik - ennek eredményeképpen javítja a cellulitiszes bőrt. Ez a módszer rendkívül jól működik a nehezen formázható területeken.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes időpontegyeztetés szükséges a 36/30/347-5135-ös telefonszámon, 10 és 18 óra között lehet bejelentkezni.

Lemondani a felhasználás előtt min. 24 órával lehet munkanapokon, egyéb esetben a kupont felhasználtnak tekintjük!

Happy Day selfness masszázs & egészség 1023 Budapest, Török utca 5., 6-os kapucsengő.

Nyitvatartás: H-P 13:00 - 21:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Happy Day Masszázs Szalon
Cég
Gólyahír Medical Center Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Török utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére