Mai­Kupon

Felüdítő masszázsok nyárra! Hűsítő nyári zápor masszázs, vagy Ízisz masszázs vagy Hóköves masszázs! Bármelyiket választja, 8.500 Ft helyett most csak 2.800 Ft-ot kell fizetnie a kényeztetésért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Már a nyaraláson gondolkodik? A bőre is pihenésre vágyik? Friss érzésre, ami pihenteti a fáradt bőrfelszínt? Esetleg mindezt egy hűsítő ital elfogyasztását követően élvezné? Akkor jöjjön el az ODFT-hez, hogy a kiválasztott masszázs felpezsdítő hatását személyesen is megtapasztalhassa!


A masszázsok 60 percesek!

 Amiért érdemes minket választania:


  • Ügyelünk a munkánk minőségére: a masszázsokat szakképzett gyógymasszőrők végzik

 

  • A masszázs során felhasznált krémeket helyben készítjük, melyek nem  aromákat, hanem az eredeti összetevőket tartalmazzák.

 

  • Fontosnak tartjuk a helyszínt is, ezért kellemes és barátságos környezettel várjuk Önt

 

  • Könnyen megközelíthető helyen vagyunk


Választható Masszázsok:


Hűsítő Nyári zápor masszázs:

 

A masszázs nyáron is kellemes, akár a nyaralás folytatásaként is betervezhető. Ezt a gyógyvizes, hidratáló krémes masszázst kifejezetten nyaralás után érdemes igénybe venni, mert a megfáradt bőrt életre kelti.

 

Ízisz masszázs:


Különleges masszázs, mellyel még biztosan nem találkoztál. Olívaolajos, teljes testes, nyújtott mozdulatú relaxáló masszázs. Ennek a masszázsnak az egyedisége abban rejlik, hogy gyógyfüves labdacsok segítségével, kis ütögető mozdulatokkal üdítjük fel a fáradt testet.

 

Hóköves masszázs:


Akárcsak egy nyári melegben elfogyasztott limonádé, ez a masszázs a nyári hőség legjobb ellenszere. A hókő sajátossága már a nevében is szerepel, a hókő hűs, kellemes erejével felfrissíti a testet. Gyógyhatása közismert, az egyik legjobb ellenszer a görcsös panaszokra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes egyeztetéssel használható fel. Bejelentkezés csak telefonon lehetséges.

Telefonszám: 06 20 423 5312

 

Nyitvatartás:

H-P: 10-20 óráig

Szombaton: 9-13 óráig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Orvosi Diagnosztika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Oktogon tér 4.II./22
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére