Mai­Kupon

FENG SHUI: Állandóan FÁRADT, LEHANGOLT vagy? VESZEKEDÉSEKKEL teli az otthonod? Nem találod a nyugalmad? TÉRTISZTÍTÁS + VÍZ ÉR BEMÉRÉSSEL:
24 000 Ft helyett most csak 8 400 Ft-ért .

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A földterületeken, ahová építkeztünk, előzőleg talán más építmények, építkezések, házak, temetők, mocsarak, stb. voltak. Ezek a területek magukba szívták a korábban ott éltek energiáit, és ezek az energiák lesznek dominánsak. Minden élőlénynek van rezgése, de a cselekedeteknek, tetteknek is, melyek hosszú időkig, akár évszázadokig is ott maradnak a helyszínen. Az erőszakos cselekedetek, veszekedések, viták, fájdalmas események, betegségek, részegség, ordítozások, verekedések energiái hasonló energiákat, rezgéseket vonzanak magukhoz, illetve kényszerítő hatással lesznek az ott élőkre.

 

Budapest és Kiskunlacháza 50km-es körzetében ingyenes a kiszállás. A többi megbeszélés tárgyát képezi.

 

Max. 50 db kupon vásárolható meg!Az átrendezés, a bútortologatás, a falbontás nem elegendő, hogy az ott rekedt energiák megtisztuljanak. Ugyanakkor nemcsak ezek okozhatnak kellemetlenséget, betegséget, depressziót, veszekedést, vagy csődöt egy adott helyen, hanem a negatív energiájú emberek is. Mondjuk, vendégül látunk egy olyan személyt, aki tele van rosszindulattal, irigységgel, gonoszsággal. Ennek az egyénnek a rezgése is ott marad a térben, és kellemetlen események sorozatát indíthatja el. A testünk is jelez egy idő után, vagy akár azonnal is egy-egy ilyen helyen.  / volt már biztos olyan vendég, rokon, barát, ismerős, aki  amikor  beszélt elkezdtünk ásítozni, vagy még a fejünk is megfájdult  hírtelen. Így nem csak az Ön energiáját  rabolja, de amit gondosan és odafigyelve megteremtett magának a " a HARMÓNIKUS otthont " - ennek az energiáját is viszi magával  távozáskor.   NE ENGEDJE!!!!   De, ha nincs  más lehetősége TÉRTISZTITÁSSAL  visszaállíthatja a HARMÓNIÁT!!!!

 

Mindennap mosakszunk, zuhanyozunk, fürdünk – megtisztítjuk a testünket a mindennapi szennyeződésektől. Méregtelenítjük a szervezetünket, gyógyíttatjuk magunkat, ha betegek vagyunk. Vajon megteszi ugyanezt lakóterével is? A környezet, ahol él, lakik, vagy dolgozik? Nos, ideje elgondolkodni rajta, hogy miért vagyunk nyűgösek, fáradtak, unottak, ha megérkezik otthonába, munkahelyére.  


A HARMÓNIA – ÉLETcentrumban megoldást talál

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

További érdeklődés, időpont és helyszín egyeztetése:

Nagy  Zsuzsanna   Tel: 06 20 85 25 098

Email: kezeles.magneter@gmail.com

Weboldal: www.majosimagneter.hupont.hu 

Cím: HARMÓNIA - ÉLETcentrum

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nagy Zsuzsanna
Cég
GO-NA Silver Med Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2340 Kiskunlacháza, Dózsa György u. 169.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére