Mai­Kupon

Kategóriák

Fényes karácsony a fogaknak! Komplett fogászati kezelés, fogfehérítéssel és választható AJÁNDÉK fogékszerrel vagy fogfehérítő tollal az új Smile-Art Fogászati Rendelőben 14.990 Ft-ért!

Fogfehérítés ajándékkal a Smile-Art Fogászaton. - Egészség kupon
Kedvezményes ár:14 990 Ft
Lejárt!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Csillogó karácsonyi mosoly: Ajándékozzon hófehér, egészséges fogakat szeretteinek a Smile-Art belvárosi Fogászati Rendelő speciális ajánlásával és választható ajándékkal! 


A csomag tartalma: Peroxidmentes, plazmalámpás fogfehérítés fogkő eltávolítással az alsó és felső állcsontról, fehérítő hatású polírozás, állapotfelmérés, konzultáció valamint választható AJÁNDÉKKÉNT fogékszer vagy fogfehérítő toll. Ha nem szeretne a fogfehérítéssel sokat vesződni, vagy otthon elvégezni, válasza a rendelői fehérítést! ASmile-Art rendelőjében a legmodernebb plazmalámpás technológiának köszönhetően már 1 óra alatt több árnyalattal világosabb fogsorra tehet szert! plazmalámpás fehérítő kezeléssel 4-5 árnyalatnyit világosodnak a fogai! Ráadásul a peroxidmentes anyagok használatával a fogai, ínye érzékenységétől sem kell tartania! A tartós eredmény érdekében az eljárás után néhány napig ne fogyasszon kávét, teát, kólát és vörösbort, és legalább 2 napig ne is gyújtson rá. Ennek az eljárásnak köszönhetően fogaid fehérségét 4-5 évig őrizheti meg. Ha aktív dohányos akkor azonban ez az idő 2-3 év csökken.

 

Mitől színeződnek el a fogak?

 

  • Egészséges embereknél a fogak elszíneződését elsősorban a kávé-, tea-, vörösbor- és kólafogyasztás, valamint az erős dohányzás okozza. Nemdohányzók esetében ezeket az elszíneződéseket a fogászati rendelőben végzett fogfehérítés hosszú időre eltávolítja. Dohányosoknál az eredmény nem ilyen tartós, hiszen folyamatosan intenzív ártalomnak teszik ki fogaikat. Amennyiben a fog elszíneződésének oka genetikai akkor ebben az esetben a fogfehérítés nem jár ugyan látványos eredménnyel, de 1-2 árnyalatot javíthat az eredeti színen. A kor előrehaladtával a fogzománc – amely nem képes a regenerálódásra – fokozatosan elvékonyodik, és a folyamat elszíneződéshez vezet.


Mi a fogkő és miért fontos annak eltávolítása?

 

  • A fogkő olyan megkövesedett baktériumokat tartalmazó lerakódás a fogakon, mely az ínyrészeket folyamatos gyulladásban tartja. A fogkő természetesen egyénenként eltérő mértékű lehet, de minden esetben javasolt az eltávolítása és a megfelelő szájhigiéniás szokások alkalmazása.Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.

Az ajánlat feltételei

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is. 

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 555 5554 vagy 06/1-472-0020. A kezelés az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondható le! 

Nyitva tartás: hétköznap 8:00 – 20:00 óra között.


Cím: Smile-Art Fogászati Rendelő VI. kerület.  Budapest, Szondi utca 94. 


Szolgáltató
Smile-Art Fogászati Rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Szondi utca 94
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére