Mai­Kupon

Férfi hajvágás a CubeBeauty Szépségszalonban 2200Ft helyett most 990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kölcsönözz stílust a hajadnak, ha tudod mit akarsz és akkor is ha nem gyere és kialakítjuk a hozzád illő frizurát! A férfiaknak fontos, hogy a rendezett frizura beleilljen a magukról kialakított képbe, és ráadásul a hölgyek is felfigyelnek rá!

Egy igazi férfi mindig jól fésűlt! Hölgyeim gondoljatok a párotokra és lepjétek meg a nyaralás előtt ezzel a hajvágó kuponnal. Exkluzív környezetben, kiváló szakemberekkel várunk vidám hangulatú szalonunkban!Ne ess kétségbe hajvágás előtt természetesen meghallgatjuk az elképzelést a kívánt frizuráról. Kiemelten figyelünk az arcformára, a forgók állására és a hajszerkezet állapotára is. A hajat samponnal megmossuk, utána utókezelésként esetleg balzsamot vagy pakolást teszünk a hajra. A hajmosás után az elképzeld frizurát szakembereink elkészítik.. Befejezésként a megbeszélt frizurának megfelelően beszárítjuk, megformázzuk a haját.

Tetszik?Ajánld ismerőseidnek is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08.00-20.00

Szombat: 10:00 - 18:00

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/971-7768-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CubeBeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 141.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére