Mai­Kupon

Férfiak figyelem!
EGÉSZSÉGÜGYI prosztata masszázs profi szakemberrel most 6.000Ft helyett 2.990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A prosztata működését hormonok irányítják. Az idősödő prosztata egyre érzékenyebbé válik a férfi nemi hormonok hatására, ezért idősebb korban egyre jellemzőbbé válik a prosztata jóindulatú megnagyobbodása, mely főleg hormonhatásra következik be.A prosztata tipikus férfi-alkatrész, a húgyhólyag és a végbél között található, sajnos a hólyagból kilépő húgyvezetéket körülöleli, így sok problémát okoz.
Korábban az idősebb férfiak panaszkodtak rá, ma már fiatalabb korban is divatos lett, elsősorban a mozgásszegény életmód, az ülőmunka, másodsorban pedig a helytelen táplálkozás következtében kialakuló keringési hiányosságok miatt.

A prosztata megnagyobbodása következtében hosszabb ideig tart és fájdalmas is lehet a vizelés, továbbá éjszaka is többször kell kijárni, de jellemzőek a túl hamar hamarabb történő elsülés, vagy a merevedést követő dolgavégezetlen lankadás.

A masszázs lényege, hogy a speciális technikának köszönhetően a prosztatából kiürül a benne található váladék, amely a fájdalom azonnali javulását eredményezi.

A prosztata masszázsa kizárólag idült gyulladásban jó hatású, a heveny gyulladást rontja, tályog kialakulását okozhatja. Krónikus folyamat során segít a megrekedt, fertőzött váladék eltávolításában, a feszülés azonnali megszüntetésével már egy alkalom után teljes fájdalommentesség, akár teljes gyógyulás érhető el.

Mi a PSA ?

A PSA egy fehérje, amelyet a szervezetben csakis a prosztata termel. Vérből mutatható ki, akár egy otthon elvégezhető teszttel is. A PSA magas szintje jelezhet bizonyos betegségeket pl. a prosztata-megnagyobbodást vagy a prosztatarák kialakulását. Tudnunk kell azonban, hogy a megemelkedett érték nem jelenti feltétlenül azt, hogy azonnali beavatkozásra van szükség. Vannak ugyanis olyan (rákos) prosztatabetegségek is, amelyek egyáltalán nem befolyásolják a páciens életét, annak időtartamát sem rövidítik le.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

 

Tel: Szabadi Krisztina 20/538-5112

 

Cím: 1133 Bp. Ipoly utca 3.


PSA mérés a helyszínen: 1.500Ft (szúrás nélkül)


A kuponnal rendelkezőknek a 4 alkalmas bérlet 24.000Ft helyett 12.000Ft, mely a helyszínen fizetendő!

 

Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Szolgálat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Ipoly utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére