Mai­Kupon

Feszes bőr, centiméterekben mérhető látványos eredmény, méregtelenítés! Fogyasztó és narancsbőr kezelés vákuumterápiával 5000 Ft helyett 2490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Vákuum gép segítségével az adott testrész cm-ben történő fogyasztása (csökkentése) értendő a kezelés alatt. A kezelések folyamán a NARANCSBŐR ELTŰNIK, a bőrfelület simává válik, az esetleges STRIÁK ÖSSZÉBB HÚZÓDNAK. A FOGYÁS CM-BEN MÉRHETŐ, akár több ruhaméretet is fogyhatunk. A kedvezményes ajánlatot kihagyhatatlan áron most igénybe veheted a Napszépe Szépségszalonban, ahol sok szeretettel vár Téged Száki Anikó, egy munkáját 13 éves gyakorlattal végző profi szakember.VÁKUUMOS FOGYASZTÁS: 

Az egyik leghatékonyabb és legsokrétűbb fogyasztási módszer, melynek hatásai:
- kötőszövet feszesítés
- centiméterekben fogyaszt
- narancsbőrt csökkenti
- méregtelenít
- az egyedüli technika, ami a bőr kötőszövetét feszesíti 

Hatásmechanizmus: 

Bőrfeszesítésre kell a vákuum, hogy az izom ki tudjon támaszkodni a kötőszövetre és ezáltal tovább tudja préselni rendesen a nyirokfolyadékot. Akkor a zsírsejtekből a méreganyagok, meg a plusz folyadék kikerül és a zsírsejt átmérője elkezd csökkenni (szám szerint ugyanannyi zsírsejtünk van mint születéskor, elhízásnál csak az átmérője változik.) A nyirokkeringés a nagy molekulájú méreganyagokat a nyirokcsomókhoz szállítja. A nyirokcsomók kisebbekre bontják és a kulcscsontnál jut be a vérkeringésbe a nyirokfolyadék. A vér szállítja a májhoz és a vesékhez tovább és vizelettel, széklettel, ill. bőrön át ürül ki. A kezelés vákuumgép segítségével történik.

Régóta létező alakfomáló módszer, a modern kor technikájával Az alakot igény szerint formáljuk, liftezük, ezzel egy időben a fogyást is elősegítjük, átdolgozzuk a problémás részeket látványos eredményeket érünk el már egy kúra alkalmával is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 4/6 os villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86os busszal, rögtön a megállóban.

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Száki Anikónál: 0620/ 9641-978 telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Napszépe Szépségszalon
Cég
Moldi-Gold Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére