Mai­Kupon

Feszes mellek, szike nélkül! 3 alkalmas mellfeszesítő csomag, gépi nyirokmasszázzsal kombinálva 26400Ft helyett 6600Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Számos helyen olvasható, hogy a rendszeres mozgás hatékonyan egészíti ki a különféle alakformáló kúrákat. Sajnos ez a mellekre nem érvényes, azokat nem lehet, vagy csak nagyon korlátozottan tornáztatni. Ezért a mellek hátrányos helyzetűek a test egyéb részeivel szemben. A szövetekben felszaporodó salakanyagok miatt a keringési rendszer ellustul, a pH értéke romlik, s a rugalmasságért felelős kollagén termelődése túlságosan lecsökken.A különböző méretű mellaplikátorokkal különböző mellméretek kezelhetők. A kapszulában a vákuum és az atmoszférikus nyomás váltakozása a sejteket mozgásra készteti. A kezelés során a vákuum által friss tápanyagban és oxigénben dús vér áramlik a mellekbe. Az atmoszférikus nyomás pedig gondoskodik az elhasznált nyirokfolyadék és salakanyag elszállításáról. Ilyen módon a szövetek közötti folyadék belülről tisztul meg, ennek eredményeképp a kollagén termelés felgyorsul.

Cél:
• A bőrfelszíni szövetek megerősítése
• Hidratálás és puhítás
• A bőr fiatalos állapotának visszaállítása

Gépi nyirokkezelés

A készülék úgy működik, mint egy külső nyirok szív. Célja a salaktalanítás és vérellátás, sima bőr és kerületcsökkenés a felső combon, a hason és a fenéken. A szívás és nyomás segítségével működik - tehát a vákuumot váltogatja az atmoszférikus nyomással. A negatív nyomásnál a friss vér és az oxigén az érintett kezelési felületbe, a lábakba pumpálódik, majd a pozitív nyomásnál az elhasznált vér és a salakanyagok a vénákon és a nyirokereken keresztül a törzs irányába a kiválasztó szervek felé szállítódnak. Mindez folytonos váltakozásban a légzés ritmusának megfelelően történik. Így a bőr és a zsírszövetek belülről kerülnek kitisztításra. A kezelés következményeként azonnal érezni a lábak könnyedségét és egyben a bőr megjelenési képe is pozitív változásokon megy át.


Első alkalommal állapotfelmérés történik.

Az állapotfelmérés során megvizsgáljuk a mell kötőszövetének állapotát, megbeszéljük a vendég folyadék fogyasztási szokásait. Számít az is, ha orvosi kezelés alatt áll, minden vendégnek egy nyilatkozatot kell kitölteni, hogy nincs semmilyen elváltozás vagy csomó a mellén.


1alkalom:

Állapotfelmérés + mell radír + SPA mellkezelés + gépi nyirokkezelés + kötőszövet feszesítő collagén pakolás.

2alkalom:

SPA mellkezelés + gépi nyirokkezelés + kötőszövet feszesítő collagén pakolás.

3alkalom:

SPA mellkezelés + gépi nyirokkezelés + kötőszövet feszesítő collagén pakolás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefon bejelentkezés szükséges a 0630 550 2126-os számon.


A kupon alkalmankénti kezelésre nem érvényes. A 3alkalmas kezelést 2hét alatt kell lejárni, az optimális eredmény elérése érdekében. Az előzetesen lefoglalt időpontok módosítására, csak a gép foglaltságának függvényében lehetséges.


A kezelés időtartama 60-70 perc /alkalom.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ByeBye Cellulit Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Fő út 53/
I emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére