Mai­Kupon

Fiatalodj, és töltődj fel! Egészség a talpon át! Reflexológiai talpmasszázs 3 alkalom: 12 000 Ft helyett csak 2 200 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fiatalodj és töltődj fel energiával a 40 perces talpmasszázsokkal! Gondolj magadra és a közelgő ünnepekre. Talpunkon minden reflexológia pont megtalálható, ami testünket behálózza. A talpmasszázs által gyógyulási folyamatok felgyórsíthatóak, betegségeknél javulás következik be, közérzeted harmonikusabb, ruganyosabb, lendületesebb lesz.A masszázs a lusták sportja, most itt az alkalom pihenve tenni az egészségedért. Teljes felfrissülést ad a masszázs. A talp reflex pontjainak nyomkodása által a belső szervekben is öngyógyító folyamatokat indít el.

A masszázsok hatására teljes felfrissülést érzel, tested feltöltődik. Szervezeted a masszázs alatt ill. után regenerálódik.

A talpmasszázs a kínai masszázsok egyike, amely szervezetünk felfrissülését, egészséges működését segíti elő. Nagyjából 70.000 idegvégződés található a talpunkon, ezek pontszerű nyomása által csökkenhet a fájdalom a reflexpontokhoz kapcsolódó területeken szervezetünkben, illetve állítható vissza az egyensúly, az egészséges működés, serkenthető a nyirokkeringés, javítható a vérellátás az erekben/hajszálerekben, és gyorsítható szervezetünkben a méregtelenítés folyamata. Továbbá a reflexpontoknál kitapintható, ha valamelyik szervünknél induló betegség, probléma jelei mutatkoznak, ugyanis a talp ezeken a helyeken keményebb tapintású. A reflexológiás talpmasszázsnál első alkalommal a reflexológus (masszőr) ilyen szempontból is átvizsgálja a talpat. Akiknek nincsenek ilyen problémái, lerakódásaik a talpukon, azok számára is kellemes, ellazító, egészségmegőrző élményt nyújt a talpmasszázs.

Használd ki a talpmasszázs több évszázados tapasztalatait, és állítsd egészséged szolgálatába!

A talpmasszázs mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott.
A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

A szerv energiaszintjét növeljük a talp masszírozásával.
A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.
A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.
Célja: az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.
Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

Diagnosztikai szempontból is jelentős. A talp állapotából látható, milyen létező vagy kialakuló problémáról van szó. A reflexzóna érzékenysége, fájdalma vagy lerakódás jelenléte azt jelenti, hogy a hozzá tartozó szervben funkciózavar vagy megbetegedés áll fenn.

A reflexzónák mikrorendszerként működnek. A nagy rendszert piciben tökéletesen ábrázolja.

A helytelen táplálkozás, életmód következményeként káros anyagcseretermékek szaporodnak fel a szervezetben, és ha nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, a reflexzónákban lerakódások képződnek, a szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.

talpmasszázsnak kuraszerüen van érdemlegesen egészsegre kifejtett jelentös gyógyitó, revitalizáló hatása.

Szeretteidet meglepnéd egy szívüknek kedves ajándékkal, de a kereted limitált? Sok mindenkit szeretnél megajándékozni? Itt a jó alkalom egy maradandó meglepetést szerezned szeretteidned.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A masszázs szalonban vár szeretettel a masszőr- telefonos bejelentkezés szükséges.

 H-SZ: 10-19

Telefonos elérhetőség: 70 /5859167

 

kapucsengő:37

 

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére