Mai­Kupon

Fiatalodj, és töltődj fel! Lazító nyugtató, fájdalom csökkentő, energetizáló 40 perces masszázs + 40 perc csakrafeltöltés /energiakezelés: 7 500 ft helyett most csak 2 500 ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fiatalodj és töltődj fel energiával a testmasszázzsal és az energetizálással! Ezzel az 1 kuponnal 2 szolgáltatást kapsz, mellyel ki tudsz kapcsolni a hétköznapokból!  Élvezd a nyugalmat, derűt és belső melegséget, a szolgáltató által nyújtott energiák feltöltenek, felfrissítenek téged, tested minden egyes porcikáját. Itt megkapod a nyugalmat, az energiát, amit a külvilágból beáradó stressz elvon a szervezetedből.

 
Különlegesség: a boldogság kulcsa a kezdben van ezzel a kuponnal. 

Hiányzik az érintés, a finomság, a kedvesség az életedből? Hiányzik a testednek a kényeztetés? 

Ezzel a kuponnal megválthatod a több mint 1 órás kényeztetést magadnak, vagy szerettednek.

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázstípus. A masszázs során speciális fogásokkal történik a görcsös izmok átdolgozása és kilazítása, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében. A kezelés következtében a szövetekben fokozódik a nyirok- és vénás visszaáramlás, a salakanyagok szervezetből való kiürülése felgyorsul, nő az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, javul az emésztés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Enyhíti a fájdalmat, a görcsösséget, lazítja az izmokat, serkenti a vérkeringést.

A csakra feltöltés: olyan szintű energia áramlás, mellyel nyugodtan fogsz aludni, a stressz távozik a gondolataidból, az izmaid ellazulnak, mintha napokig nyugodtan aludtál / pihentél volna- ez az érzés fog rajtad elhatalmasodni.

Légy előrelátó, vegyél több kupont!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A masszázs szalonban vár szeretettel a masszőr- telefonos bejelentkezés szükséges.

 H-P: 9- 20

SZ_: 9- 13

Telefonos elérhetőség: 70 /5859167

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére