Mai­Kupon

Fiatalodj éveket a forradalmain új Vel Gaaf arcregeneráló terápiával: 21 800 ft helyett 8 900 ft-ért. Stimulálja az arcbőrt, energiával tölti fel és újjáéleszti az arcbőröd. Öregedés gátlás!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Életerő Egészség Centrum rád vár, ha fiatalabb, egészséges arcbőrt szeretnél!

A titok: japán csúcstechnológiát ötvözzük Afrika titkával.
Az arcregeneráló terápiának a fő terméke a Vel Gaaf maszk!

A bőr pH-értéke 4 és 6 között változik, tehát enyhén savas. Az arc bőre átlagban 4,7. A zsíros bőr kevésbé savas, míg a száraz bőr nagyobb mértékben.

A rendszeres, gondos és a bőr jellegéhez alkalmazkodó tisztítás a korszerű bőrápolás legfontosabb művelete. De mikor, hogyan és mivel végezzük? Erre csak akkor felelhetünk, ha eleget tudunk bőrünkről, érzékenységéről, a bőrünkre jutó szennyeződésről - de az sem mellékes, hogy arcunkról, vagy egyéb testrészünk bőréről van szó. Ma már tudjuk, hogy a rosszul megválasztott tisztítási módszer sokat árt a bőrnek, igen sok irritáció innen ered.

A városi ember arcát a szennyezett levegő miatt nap mint nap sokféle káros vegyi hatás éri, ettől természetesen alaposan meg kell tisztítanunk. De meg kell szabadulnunk a rárakódott porrészecskéktől, a kikészítéstől (make-up, púder, festék) is.Mindenfajta arctisztítás alapja, hogy a tisztító készítményt vízzel lemossuk. Mi ehhez PiMag vizet használunk. A PiMag víz azért különleges mert az ionizálás során az oxigén aránya jelentősen megnő a vízben, ami könnyen felszívódó, oxigéndús vizet eredményez. Így általa a szervezetünk friss oxigénnel töltődik fel.

Egy forradalmian új készülékkel átmasszírozzuk az arcbőrt.

A masszázs egészségre gyakorolt hatásai széles körben ismertek: többek között serkenti a vérkeringést, és segít a szervezetnek a tápanyagok hatékony felhasználásában és a salakanyagok kiürítésében. A japán gyártó által kifejlesztett vívmányok egyike egy egyedülálló, szabadalmazott technológia, melynek neve mágneses biaxiális forgás.

A gyártó tudósainak e felfedezése igazi tudományos áttörés, mely az univerzum törvényeinek újragondolásán alapul. A világon egyetlen más termék és egyetlen más mágnes sem működik ezen az elven.

A tudományos kutatások szerint a mágneses tér hatására az érfal sejtjeiben kalcium-, illetve ennek következtében nitrogén-monoxid felszabadulás váltható ki. A nitrogén-monoxid pedig többek között értágító hatással rendelkezik, ami javítja a szövetek tápanyag- és oxigénellátását. Az oxigén a sejtek anyagcsere folyamatát aktiválja, lényegesen lerövidítve ezzel a sejtek és a szövetek regenerálódását.

Mágnesesség hatására sejtjeink telítődnek oxigénnel, beindulnak az anyagcsere-folyamatok és a sejtszintű méregtelenítés.

És ezzel már elő is készítettük az arcbőrt a maszk felvivéséhez.

A Vel Gaaf feltehetőleg a legizgalmasabb arcmaszk amelyben valaha részesült. Nem más mint Afrika titka!

Az afrikai nőknek sok olyan természetes növényi összetevőhöz van hozzáférésük, amik a világon széles körben terjedtek el bőrápolási termékek alapanyagaként. Ismerik ezeknek az összetevőknek a titkait.

A Vel Gaaf növényi hatóanyagát a gyógyításban is és kozmetikumként is használták Afrikában, a bőr állapotának javításához, mint például a pattanások, hibák, ráncok, sebhelyek és a fogyási-hízási csíkok kezelésére.

Ez a növény része Afrika örökségének és kultúrájának.

Továbbá az Afrikai hölgyek állítják, hogy a maszk szerencsét hoz. Talán azért, mert az a ragyogás és az a bőrszín, amit a maszk használata után tapasztalhatunk a bőrön, vonzza a férfiak figyelmét. Innen eredhet a „jó szerencse” teória.

Alkalmazása igen egyszerű, így Ön a kezelés folyamatában is örömét leli majd. Meggyőződésünk, hogy le lesz nyűgözve az eredménytől., bőre fiatalabb és felfrissültebb lesz.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20/4822951 H-P: 8-20

Bővebben: http://egeszsegesbor.com/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bilibok Zsuzsa
Cég
Wellness Otthon Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Dohány utca 57
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére