Mai­Kupon

Kategóriák

Fiatalodj, legyen gyönyörű, kisimult, élettel teli a bőröd! 4 lépéses luxus arckezelés elektro-kozmetikai eljárással 3.990 Ft-ért 15.000 Ft helyett + egyéb kedvezmény!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Ha gyorsan szeretnél bársonyos, üde és ráncoktól mentes bőrt, válaszd ezt a kezelést. Már egy alkalom után látványos az eredmény. Sőt, 5-10 évvel fiatalabb, gyönyörű, kisimult, élettel teli bőrt eredményez, mivel kb. 1-2 mm-rel megnőhet a bőrszerkezet, ugyanis a bevitt hatóanyagok valóban alátöltik a fáradt/ráncos/öregedő/petyhüdt bőrt. A kezelést elektorkozmetikusi végzettségű szakember végzi.
Azonnali ragyogó megjelenést nyújt, megnövelve bőröd hidratáltságát, és a DNS helyreállító mechanizmusát, ezzel minimalizálva a ráncképződést. A még el nem mélyült felületes ráncokat azonnal elsimítja.

Sejtszinten ható kivonatokat és sejtmegújító hatóanyagú kozmetikumokat építek a bőrbe, kollagén, hialuronsav, elasztin, vitaminkoncentrátumok, Q10 coenzym, Liposoma, Tokaji aszú kivonat, Royal Jelley, szőlőmagolaj, olívaolaj kivonat.

Az olajat vizes bázisúvá alakítom át, ami így még könnyebben épül be a bőrszerkezetbe.

Hyaluronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, felelős a csont, porc, bőr, izom rugalmasságáért is, vízfelvevő és folyadékmegkötő képessége rendkívüli.

A kezelés menete:

Első lépés:

Arcradírozás, az elhajt sejtek eltávolítása, majd tonizálás.

Második lépés:

iontoforézises hatóanyag bejuttatás, melynek célja a vizes bázisú anyagok a sejtmembránba juttatása, illetve a membrán vékony falának átjárhatósága, a hatóanyag bejuttatása céljából. A vízoldékony anyag ionjai egyenáram segítségével jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

Harmadik lépés:

UH (ultrahang) Ultrahangos hatóanyag bevitel: táplálással nedvesítő hatása fokozza a szövetek rugalmasságát, a tónust és feltölti a ráncokat, vagyis átalakítja a bőrt, különösen szerencsés a párosítás az iontoforézissel, mivel így könnyebben beépül a hatóanyag-komplexum makromolekuláris formája is.

Az ultrahang képes nagymértékben növelni a sejtek áteresztő képességét, így sokszorozva meg a kozmetikai hatóanyagok bejutását, így táplálva a sejteket. A kollagén rostok hibás keresztkötéseit újakra cseréli, revitalizálja a bőrt.

Aktiválja, a kollagén és elasztin újratermelődését, elősegíti a bőr feszességét és minimalizálja a ráncokat. Szonoforézis: liposomába „csomagolt” hatóanyagok bejuttatása.

Negyedik lépés: frissen kevert arcmaszk, amit a megkötést követően gumiszerűen lehet lehúzni.

Ezt követően lehet ájuldozni a csodás hatásról...

 

Ellenjavallat: arcon lévő bőrbetegségek, pacemaker, daganatos kórképek, strocke(acut agyi katasztrófa utáni 6 hónap), terhesség, közvetlenül foghúzás után (az érzéstelenítő hatása miatt), pollenallergia( bizonyos hatóanyagok esetében csak, így ez helyettesíthető).

A Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen nagy óraszámban tanultunk gyógyszertant, szerves kémiát, és természetesen élettant, így a hatóanyagok kifejlesztésénél biztos szakértelemmel nyúltam az alapanyagokhoz. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: (06) 30/9823-291

50%-os kedvezménnyel veheted igénybe a Himalaya sós kézápolást, pakolással:

1.000 Ft helyett csak 500 Ft-ért!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Demeter Mónika
Cég
DM Kreatív Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy u. 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére