Mai­Kupon

Fiatalos megjelenés határok nélkül! Time return! A szépség új dimenziója! 20000Ft-os kezelés most 60%-os kedvezménnyel, 8000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Visszapörgetjük az időt és "leromboljuk" a bőr kronológikus korát,hogy bőre úgy funkcionáljon,mint mikor fiatal volt.Egy  bőrfiatalító kezelés a DIBI kozmetikumok világából,képes felvenni a harcot az öregedés ellen.Egy új, minőségi kezelés a bőrfiatalító kozmetikumok világából, amely különleges aktív hatóanyag tartalmával képes felvenni a harcot az öregedés ellen. A bőr elhalt, kérges rétegeit átformálja soha nem tapasztalt, rugalmas struktúrájú szövetekké, megóvja azokat napsugárzás és az oxidációs folyamatok okozta roncsoló hatásoktól. A ráncok csökkennek, a bőr bársonyossá válik, az arcszín javul.Egy új minőségi termék család a bőrfiatalító kozmetikumok világából, mely különleges aktív hatóanyag tartalmával képes felvenni a harcot az öregedés ellen! Az ígéret, hogy a Time Return visszaállítja a bőr fiatalkori funkcionális működését, átalakítja a bőr megjelenését, struktúráját és láthatóan csökkenti a ráncok mélységét. A Time Return tartalmaz egy Ageless10 hatóanyagot, mely a ráncok háromdimenziós csökkenését eredményezi, emellett bizonyított és hatékony öregedés gátló hatása van, valamint kaviárt és gyöngyport is tartalmaz, mely újraindítja a bőr megújító folyamatait. Magas színvonalú kezelés, különösen hatékony kozmetikai termékekkel, melyeket nem csak az arc hanem a szem környék területére alakítottak ki.
Mit igér a TIME RETURN termékcsalád?
Legyőzi a közeledő öregedés jeleit a bőrön,visszaállítja a fiatalkori funkcionális működését,emellett átalakítja a bőr megjelenését és strukturáját,láthatóan csökkenti a ráncok mélységét.
A MEZO - FACE kezeléssel együtt multifunkcionális hatást biztosít.
Az extrák,amt a MEZO -FACE nyujt,az aktív hatóanyagok mélyre juttatásával.
* bizonyított és látható eredmény már az első alkalommal
* teljes kezelt felületen oszlanak el az aktív hatóanyagok.
* nagyióbb spektrumszámú hatóanyagok
Egy igazi "szépségkoktél",mely speciális hatással tökéletesíti az arckezelést.
Egy hatékony "mágnes" mely felgyorsítja és fokozza az aktív hatóanyagok mélyebbre jutását.
Kezelés menete:
 1/ Tisztitó fázis: peelingezés
 2/ "MEZO" fázis:tű nélküli mezoterápia
 3/ Intenziv fázis: szérumos masszázs
 4/ Befejező fázis:pakolás
Az eredménye: a kötőszöveti sejtek szintézisének és vitalitásának növelése / + 70%/,mely a kollagén termelést 300 % -ra emeli a bőr strukturájának ujjáépítése érdekében.
A kezelést  4 alkalmas kúrában ajánlott ismételni, a hatás fokozására,az elért eredmény hosszantartó megőrzése érdekében elengedhetetlen az otthoni megfelelő ápolás
 DIBI kozmetikumakkal

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. október 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szalonkezelés ideje: 90 perc.

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges. +36209566433     

 

Egy ember több kupont vásárolhat! Az ár egy kezelést tartalmaz.

A kupon felhasználhatósága 3 hónap.A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére