Mai­Kupon

Fiatalos, sima arcbőr! 60 perces Arc és dekoltázs masszázs tengeri algás maszk pakolással 4 000 Ft helyett csak 1 890 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Amikor valakivel szemben állva a kedvenc felsőnkben beszélünk, akkor jó esetben először az arcunkra néz, aztán azonnal leellenőrzi a dekoltázsunkat is.Az igaz, hogy az ápolt megjelenéssel már hódítunk, de emellett egy kis kényeztetésre is szükségünk van.Nincs nyugtatóbb egy kellemes arc-, dekoltázsmasszázsnál a hatékony tengeri algás masszkkal egy feszült hétköznap után. Kényeztetés, és pihenés elérhető áron! A kezelés menete

  • arc és dekoltázs tisztítás,
  • radírozás,
  • relaxációs, energetizáló, nyugtató hatású masszázs- a mai rohanó világban
  • tengeri algás maszk.


A Mai Kupon legújabb ajánlatával most te is kipróbálhatod a tengerek és óceánok kincsének erejét, mai kuponunkkal algás-kollagénes, hidromaszkos arcápoló kezelés vár rád.

Szeretjük vagy nem szeretjük, a fiatalság kultuszát éljük. Nem csak egy férfi meghódításánál fontos az ápoltság és a fiatalos külső, hanem egy állásinterjún is. Egy hozzáértő kezekkel és megfelelő kozmetikumokkal elvégzett arcmasszázs rengeteget fiatalíthat rajtunk.


Megszépülve, felfrissülve távozhatsz és bőröd olyan hidratált és bársonyos lesz, mint egy kellemes tengerparti séta után.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 4772329 Simon Rita

H-P: 9-18

Nyitvatartás: H-P: 10 - 20

Cím: Wadi Rum 1 Szépségszalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Simon Rita
Cég
Wady Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére