Mai­Kupon

Fiúk, férfiak úri fodrászata. Szakszerü hajvágást szeretnél? Most 50 % kedvezménnyel megkaphatod: 3000 ft helyett csak 1500 ft. Vágás, öblítés, szárítás.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Unod a régi fazont? Gyula megoldja az új frizurád! Gyula a férfi fodrász, több évtizedes gyakorlattal várja kedves vendégeit egy hajvágásra, öblítésre és szárításra. Klasszikus, fiatalos és modern frizurák igény szerint. 

A családias hangulatú belvárosi szalonban, könnyen elérhető helyen hosszú nyitvatartással várja vendégeit.   Az emberek a másik fejét látják legtöbbet. Ha neked sem mindegy, milyen a hajad és biztos kezekben szeretnéd tudni a frizurád, fordulj Gyulához.

Gyula az elképezelésed megvalósítja, vigyél fotót, vagy mond el milyen frizurát szeretnél, az olló Gyula fodrász régi, jó barátja. Mesterien bánik az ollóval, specialistája a fiúk és a férfiak hajának. Itt az alkalom, hogy mindezt most féláron kapd meg.   

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  20/9539549

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 11- 19 óráig.

szombat: 11- 14 óráig. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Miklós Gyula
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére