Mai­Kupon

Fiúk, pasis kupon 2 főre: A kupon tartalma: 2 korsó (8 féle) csapolt sör + 2 x Ballantines whiskey + 2 x 1 üveg coca cola + 2 óra billiárd a belvárosban: 3 140 Ft helyett most csak
1 570 Ft-ért. 1 kupon, amitől mindketten jó hangulatba kerültök!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!De Place Club, Your Place, Your Club!

Nyári este a belvárosi De Place Pub and Club teraszán, vagy légkondicionált belső, hangulatos terében. A De Place Club három emelettel büszkélkedhet, rengeteg az ülõhely és több plazma képernyõ is található minden emeleten. Szinte minden sportesemény kellemes környezetben élvezhetõ itt, beleértve természetesen a Bajnokok Ligáját is, hiszen a legtöbb mérkõzést a DIGI Sport közvetíti, így nem kell lemaradnod semmirõl sem.

 

A kupon tartalma:

  • 8 féle csapolt  sörből választhattok- 2 korsóval,
  • 2 Ballantines whiskey, 2 x 4 cent, 
  • 2 üveg coca cola,  
  • 2 óra billiárd


A De Place Club klasszikus és stílusos, de mégis nyugodt légkört biztosít azoknak, akik szeretnének egy kis idõt eltölteni a barátaikkal, szeretteikkel vagy a kollégáikkal a egy fárasztóan hosszú munkanap után.

A De Place Club az a szórakozóhelyre, ahol TE vagy a sztár.


Szülinap, névnap, céges esemény, legénybúcsuztató, vagy csak úgy koccintanál a haverokkal? Most itt a megfelelő kupon arra, hogy hihetetlen kedvezménnyel jól érezzétek magatokat. 

 

Mindez a Blaha Lujza tér közelében. Teraszán néhány asztal fogadja a vendégeket, így ha kint szeretnél fogyasztani, szólj oda telefonon, hogy biztosan legyen asztalotok.

 

Vegyél több kupont, melyek Szept. végégig beválthatóak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás: H-Sz: 16- 05 ig

V: 16- 03 ig.

telefon: 20 / 4491046- terasz asztal ill billiárd asztal foglalás javasolt.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
De Place Pub and Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1077 Budapest, Dohány utca 39
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére