Mai­Kupon

Fiúknak kupon: 4 korsó sör: Zlaty Bazant vagy Soproni és egy adag francia pirítós: 2 990 Ft helyett, 1 890 Ft-ért a belvárosban. A környezet: a Why Not Café a Duna parton budai panorámával.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha egy igazi hangulatos, lazulós helyre vágytok a fővárosban, akkor a Why Not Café-ban a helyetek, ahol 2 féle sörből kedvetekre választhattok, most kedvezményes áron. A környezet: itt elétek tárul a budai panoráma, melynek láttán elfelejtitek minden gondotokat. A Caféból minden közel van, ha bemelegítős koccintós, beszélgetős délutánra vágytok, itt a tuti kupon.Lazulós délután, vagy beszélgetés a barátokkal, vagy kollégákkal- íme, ezzel a kuponnal most akciós áron iszogathattok 2 féle sörből. 4 korsó sör + francia pirítós, amit tartalmaz a kupon. kevés? Vegyél még egy kupont.

A kupon az alábbi sörökre vehető igénybe:

  • Zlaty Bazant
  • Soproni

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

H - P: 10- 19 ig váltható be a kupon.

Bővebben: www.whynotcafe.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Why Not Cafe
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Belgrád rkp 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére