Mai­Kupon

Fogászati állapotfelmérés+ kezelési terv és árajánlat készítése + 1 db porcelán /fémkerámia/ korona 19990Ft-ért 45000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fogkorona olyan fogászati rekonstrukció, amely teljes egészében beborítja a természetes fog fogkoronai részét, védi azt a töréstől, esztétikus és tartós eredményt biztosít. Abban az esetben készítünk koronát, ha a fog koronai része olyan mértékben károsodott, hogy azt töméssel már nem tudjuk helyreállítani.Hidat akkor készítünk, ha egy vagy több hiányzó fogat pótolunk, ekkor a koronák a hiányt határoló fogakra kerülnek. A hiányt határoló fogakra elhelyezett koronákat pillér koronáknak nevezzük.

A korona és a híd a hiányzó fogak pótlására szolgál. Ennek elmulasztása esetén a hiányt határoló fogak eldőlnek, elvándorolnak, minek következtében tisztításuk nehézkessé válik.

A fémkerámia korona azt jelenti,hogy egy vékony fém vázra készül több rétegben kerámia leplezés. Így a szomszédos fogak színéhez illeszkedő színű a természeteshez nagyon hasonló pótlás készül. Az elkészült pótlás tartós, esztétikus.

Akció tartalma:
-fogászati állapotfelmérés
-kezelési terv és árajánlat készítése a teljes pótlásra
-koronacsere esetén a régi pótlás eltávolítása
-csiszolás, lenyomatvétel és az ideiglenes korona ára
-1 db fémkerámia korona akciós áron a meghirdetett kuponnal
-a kész munka beragasztása
-minden további korona kedvezményesen 22990Ft áron, erre a kupon nem használható

Miért szüntessük meg a foghiányt fogsorunkban?

Minden egyes fogunknak fontos szerepe van a fogsorunkban, együtt képeznek egészet, hiány nélkül funkcionálnak megfelelően. Amint elveszítjük egy fogunkat a legfontosabb teendő, hogy mielőbb pótoljuk.

Mi történik, ha nem pótoljuk és figyelmen kívül hagyjuk a keletkezett hiányt, mert úgy gondoljuk nem látszik és nem csúfítja mosolyunkat?

Hibát követünk el!

Sajnos gyakran nem veszünk tudomást egy, majd később több foghiányról sem. Ez nem helyes, mert minden hiányzó fognak megvan a negatív hatása az életminőségünkre.

Rágás közben az egészséges, jól záródó fogsorok megerősítik a fogazat körüli csontállományt, de ezzel ellentétben, ha hiányzik egy fog a hiányt határoló fogak elvándorolnak és eldőlnek a hiány irányába míg a szemközti fogak előemelkednek és együttesen rontják a fogsor jó záródását. Emiatt nem megfelelő a fogak és a csontozat terhelése, aminek következménye a csontozat pusztulása, újabb fogak elvesztése, majd a megrágatlan étel fogyasztása emésztési panaszokat okoz, a rágással összefüggő izomzat megterhelése erős fejfáját vagy migrénes állapotot is eredményezhet.

Előzzük meg a foghiányok késői következményeit és használjuk ki ezt a kedvezményes lehetőséget fogaink pótlására!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges:

Telefon: 06702654062 kivéve 2012.06.23-tól 2012.07.08-ig, ekkor csak emailben.

Egy darab akciós korona vásárolható, minden további korona egységesen 22990Ft áron rendelőnkben megvásárolható, ha több fog pótlására van szükség.

Megközelítés:

Busz: 7,27,33,40,111,153,173,173E,188,203 és 240-es busszal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Villamos:18,19,41,47,49 es villamosok a Bertalan Lajos megállótól 1 perc,6,61 villamossal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Autóval: ingyenes a Bartók Béla úton, ingyenes a Villányi úton innen 10 perc séta,a környék utcáiban fizetős

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arandent
Weboldal
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Bartók Béla út 32. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére