Mai­Kupon

Fogászati kezelés csomag, többszörösen megéri az árát:
peroxid mentes fogfehérítés, ultrahangos fogkőeltávolítás, Intra - orális homokfúvás cseresznye ízben, a fehérítés, a fogkő eltávolítás és a homokfúvás: 95 000 Ft helyett mindössze: 22 900 Ft - ért

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Minden, önmagára valamit is adó férfi és nő törekszik arra, hogy mosolya lehengerlő, fogsora hibátlan, lehellete pedig kifogástalan legyen. Gondolj csak bele, mennyivel megnyerőbb lehetsz egy állásinterjún, egy üzleti tárgyaláson, vagy egy randevún makulátlanul fehér fogsorral! Mindezt most töredék áron, fájdalom mentesen-köszöntsd az új évet ragyogó mosollyal, hófehér fogakkal.Számtalan módszer létezik a fogfehérítésre, ezek közül azonban csak egy hoz gyorsan, tartós és ragyogóan fehér eredményt, anélkül, hogy fogérzékenységet okozna! 
Ez pedig nem más, mint, amire mai tippünk révén Te is "benevezhetsz".
Mert sok más megoldással szemben, a mai kupon TÖBBSZÖRÖSEN MEGÉRI AZ ÁRÁT, hiszen évekig nem lesz ezután gondod a lepedékkel, rossz lehellettel és a mosolyodra is mindenki emlékezni fog. 
Magabiztosabb lehetsz életed minden területén, hiszen nem kell többé a kezedbe rejtened a nevetésed, és résnyire nyitott szájjal sem kell beszélned, lehetsz nyílt, határozott és vidám!

Az az ultramodern megoldás pedig, ami eltünteti fogsorodról az évek során rárakódott lepedéket, a paradicsomos ételek, a vörös borok, szörpök, üdítők, dohányzás, kávéfogyasztás sárgás-barnás maradványait, valamint hófehérré varázsolja alsó és felső fogsorodat egyaránt, nem más, mint:
Egy alapos fogkő eltávolítás mindkét fogíveden homokfúvással, ezt követően pedig egy fájdalom- és hidrogén-peroxid mentes , vagyis teljesen biztonságos rendelői fogfehérítés.

 

Az Egressy Dental fogfehérítésre szakosodott szakemberei nem bíznak semmit a véletlenre:
Először a dentálhigiénikus szakember átvizsgálja a fogaid és ínyed állapotát, és tájékoztat a fogaid és ínyed állapotát átvizsgálja, és tájékoztatnak az esetleges elváltozásokról. 
Meghatározza a kiindulási fogszínt egy fogszínkulcs segítségével.
Eltávolítja a fogkövet és az egyéb lerakódásokat, majd homokfúvó segítségével finoman átpolírozza a fogaidat a legapróbb résekből is eltávolítva a fogkövet és az elszíneződéseket.
Majd következik a peroxidmentes fogfehérítés.
A fehérítés végén újra megnézi fogszíned, hogy megállapítsa hány árnyalatot fehéredtek a fogaid. Ugye, cseppet sem hangzik fájdalmasan?

Kuponoddal különösen kedvezően juthatsz hozzá ehhez a komplett fogfehérítő szolgáltatás csomaghoz.
A rendelő módszere egyszerre biztonságos és fájdalommentes, hiszen a hagyományos eljárásokkal szemben, itt peroxidmentes fehérítésről van szó, mely mellékhatás mentes, így nem fordulhat elő fogérzékenység  , ugyanakkor extra hatékony hiszen a fehérítés során alkalmazott led lámpa aktivizálja a hatóanyagot, így az nagyobb hatást tud kifejteni. 

Ez az ajánlat önmagáért beszél! 
A fogaid szépsége és épsége pedig ennyit igazán megér!

 

Kattints a kuponodért! ;-)


Kupon tartalma:

  • Állapotfelmérés 
  • Szájhigiénés tanácsadás
  • Fogkő eltávolítás mindkét fogíven
  • Intra-orális homokfúvás cseresznye ízben   
  • Peroxid mentes fogfehérítés. 
 
 
 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061 3830810

H-P: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egressy Dental
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 23-25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére