Mai­Kupon

Fogínybetegség kezelése a legmodernebb eszközzel! Állapotfelmérés szűrővizsgálattal, soft laser fogínygyulladás kezeléssel most 9.990 Ft 36.000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szájhigiénés kezelés során a fogászati higiénikus először teljesen megtisztítja fogait a rájuk rakódott lepedéktől és fogkőtől. Ezek közül a legfontosabb a foglepedék, ami a fogakra tapadt baktériumokból és körülöttük képződött kocsonyás anyagból áll. A nyál oldott ásványi anyagai sók formájában ki tudnak csapódni a lepedékben, így jön létre a sárgás-barnás színű, kemény fogkő. A lepedékben és a fogkövön lévő baktériumoknak két káros hatása van: a fogon fogszuvasodás alakul ki („kilyukad”), illetve melléktermékeik hatására az íny begyullad. Az egészséges fogíny rózsaszín, nem vérzik, a fogközöket takarja. Az ínyvérzés az ínygyulladás első jele, amely felléphet fogmosáskor, vagy evéskor, ha erősebb mechanikai hatás éri az ínyt. A kezdetben fájdalmatlan ínygyulladás ráterjedhet az egész fogágyra, kialakul a fogágygyulladás, ami hosszú évek múltán a fog meglazulásával, majd elvesztésével járhat. 

A soft laser jótékony hatásai

A fogíny gyulladás a fogászati praxis egyik gyakori diagnózisa. A lakosság több, mint 90 %-a szenved parodontális megbetegedésekben, kisebb vagy nagyobb mértékben. A fogíny gyulladás kifejlődése és a fogágy betegség valószínűsége a baktériumok virulenciájától és az egyén rezisztenciájától is függ. Az bizonyos, hogy a laser sem a páciens szájhigieniájának javításában sem a lepedék eltávolításában a fogászati kezeléseket nem tudja helyettesíteni. Magától értetődik, hogy minden paradontális kezelést a szájhigiénia helyreállításával és a professzionális fogtisztítással kell kezdeni,melyben szájhigienikusunk segítségére van.A softlaser használata főleg egy utókezelés a szájhigieniai kezelést követően.

A softlaser jótékony hatásai: Biostimuláció, azaz a sejtek, szövetek regenerációját fokozza. A fogíny gyulladását - amely az oedéma és a fájdalom okozója - csökkenti. A laser gyulladásgátló hatása, lassítja és gátolja a paradontális szövetek szétesését. Számos megfigyelés bizonyítja, hogy a laser - a megfelelő feltételek biztosítása és kúraszerű terápia esetén - az új csont képződést segítheti azokon a helyeken, ahol előzetesen csontfelszívódás lépett fel. Így a softlaser nem csak arra képes, hogy csökkentse a csontleépülést, hanem serkenti a csontappositiót is.

Mindennaposan előforduló kórkép a herpesz, amely fájdalommal, duzzanattal jár és a legtöbbször a felső ajakpíron vagy az ajak bőrén jelentkezik. A vírus okozta betegség minden negyedik, ötödik emberen rendszeresen visszatér, sem általános, sem helyi gyógyszeres kezelése nem megoldott. A betegség 8-14 nap alatt rendszerint spontán gyógyul. A softlaser terápia a bőrelváltozások megjelenését megelőző néhány órában a leghatékonyabb. Ilyenkor a tapasztalt beteg - akinek évente többször jelentkezik herpese- már érzi azt az el nem téveszthető zsiborgó, viszkető, fájdalmas érzést, mely a herpeses bőrelváltozások látható megjelenését megelőzi. Az ekkor végzett softlaser látható laserfénnyel naponta történik. Rendszerint a betegség így a harmadik napon gyógyul. A laserkezelés nemcsak a betegség idejét csökkenti 2-4 napra, hanem a visszatérés frekvenciája is jelentősen (mintegy felére) csökken, ami talán még inkább fontos.

APDT kezelés előnyei

  •     fájdalom mentes
  •     lokálisan hat
  •     nincs allergizáló anyag
  •     az antibiotikum szükségességének visszaszorítása
  •     a baktériumok nagy százalákban való elpusztítása
  •     gyógyulási idő lerövidítése
  •     az íny visszanyeri feszességét, így jobb közérzetet biztosítva


APDT kezelés lépései

Az antimikrobiális fotodinamikus terápia (APDT) kivitelezéséhez szükség van fényérzékenyítő anyagra, (megfelelő hullámhosszúságú) lézerfényre és oxigén-szabadgyökök keletkezésére.
 

Állapotfelmérés: Kiindulási állapot felmérése, rögzítése. Szükség esetén panoráma röntgen készítése.

    Megelőző tennivalók: ha szükséges a fogkövet el kell távolítani, amit a kupon nem tartalmaz! Ezt követően a terület megtisztítása történik:  a lepedék, a biofilm eltávolítása. Szükség esetén a művelet ismételhető, mindaddig, míg megfelelő higiénés állapotot nem érünk el.

    A mikroorganizmusok megfestése a kezelt területen: a festékoldatot (0,01%-os metilénkékoldat) fecskendőből kell a tasakokba,illetve a kezelendő területre juttatni.

    Megvilágítás és a fotoszenzibilizátor aktiválása: a gerjesztett állapotban lévő festékmolekula energiaátadása következtében a környezetében lévő oxigénmolekulából erősen toxikus szabad gyökök keletkeznek, és bekövetkezik a baktériumsejtfal oxidatív degenerációja, ezáltal a baktériumok elpusztítása. Az eljárás helyben zajlik a környezetre nézve nincs károsító hatás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A fogkő leszedését a kupon ára nem tartalmazza!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-06-70/653 73 33

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére