Mai­Kupon

Fogkő eltávolítás+fogtömés! +fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával, állapotfelméréssel, szűrővizsgálattal, szájhigiénés tanácsadással, 26000Ft helyett most 10890Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szájhigiénés kezelés során a fogászati higiénikus először teljesen megtisztítja fogait a rájuk rakódott lepedéktől és fogkőtől. Ezek közül a legfontosabb a foglepedék, ami a fogakra tapadt baktériumokból és körülöttük képződött kocsonyás anyagból áll. A nyál oldott ásványi anyagai sók formájában ki tudnak csapódni a lepedékben, így jön létre a sárgás-barnás színű, kemény fogkő. Most egy kupon tartalmaz vehet igénybe fogkő eltávolítást, fogtömést, fogfehérítő hatású polírozást speciális pasztával, állapotfelmérést, szűrővizsgálatot és szájhigiénés tanácsadást verhetetlen áron!A lepedékben és a fogkövön lévő baktériumoknak két káros hatása van: a fogon fogszuvasodás alakul ki („kilyukad”), illetve melléktermékeik hatására az íny begyullad. Az egészséges fogíny rózsaszín, nem vérzik, a fogközöket takarja. Az ínyvérzés az ínygyulladás első jele, amely felléphet fogmosáskor, vagy evéskor, ha erősebb mechanikai hatás éri az ínyt. A kezdetben fájdalmatlan ínygyulladás ráterjedhet az egész fogágyra, kialakul a fogágygyulladás, ami hosszú évek múltán a fog meglazulásával, majd elvesztésével járhat.

Megfelelő szájhigiénével a foglepedék távol tartható, de a fogkő már csak fogorvosi műszerekkel távolítható el. Megközelítőleg egy órán át tart a kezelés és két részből áll. Ultrahangos eszközzel, illetve szükség esetén kézi műszerekkel eltávolítjuk a fogkövet. A fogkő eltávolítást követően fluorid tartalmú polírozó pasztával átpolírozzuk, majd magas fluorid tartalmú zselével beecseteljük a fogfelszínt. Torlódott fogazat esetén javasolt a homokfúvó használata, mely során a különböző elszíneződéseket tudjuk eltávolítani. A professzionális szájhigiénés kezelést követően a szá j higiénikus a pácienssel különböző szájápolási tanácsokat beszél meg. Pl.: hatékony fogmosási technika, fogselyem használata, megfelelő fogkefe kiválasztása. Megfelelő egyéni szájápolás mellett is képződik idővel valamennyi lepedék és fogkő, különösen a nehezen tisztítható helyeken. Ennek mértéke függ a fogak helyzetétől, a nyál minőségétől, az Ön életmódjától, étkezési szokásaitól és még számos öröklött illetve szerzett tényező mellett főként az egyéni szájhigiéniájától.

Félévenkénti szűrővizsgálat keretein belül a fogkő eltávolítása tanácsolt, hogy megelőzzük a különböző gyulladásos folyamatok kialakulását!

 

Fogtömés:

A fogszuvasodás egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót előidézve, amely gyakran fájdalommal, gyulladással és a fog az elvesztésével is járhat, ezért szuvas fog esetén ajánlott tömést alkalmazni.

A fájdalommentes érzéstelenítő beadása után az adott fog és környezete tökéletesen elérzéstelenedik. Ennek következtében a kezelés teljesen fájdalommenetesen kivitelezhető. A szuvas részek eltávolítása után a fogfelszínt 7. generációs bondanyaggal készítjük elő. A bondozás a tömés tökéletes rögzülése miatt elengedhetetlen. A megfelelő színű tömőanyag rétegenként kerül az üregbe, majd végül az eredeti fog formájának megfelelő csücskök és barázdák is kialakításra kerülnek. Az egyes rétegeket speciális polimerizációs lámpával kell megvilágítani a megfelelő kötés érdekében. A kész tömés végül polírozni kell, hogy az eredeti foghoz hasonlóan sima felszínt kapjunk.

A legmodernebb kompozíciós tömőanyag

Műgyanta alapmassza (kompozit) megerősítve nanométeres üveg, illetve porcelánszemcsékkel. Az anyagban adott hullámhosszúságú (kék) fény hatására polimerizáció indul el, a puha tömőanyag ekkor köt meg megfelelő keménységűvé. Ez a keménység nagyjából a zománc keménységének felel meg.

A kereskedők rengeteg különböző gyártmányú esztétikus tömőanyagot hoznak forgalomba. A Budapestdental rendelőben a legújabb, 7. generációs esztétikus tömőanyagot alkalmazzuk, mely mind esztétikájában, mind funkcióját tekintve kiváló töméseket eredményez.
Mitől lesz a tömés tökéletesen esztétikus?

A legújabb tömőanyagok egy-egy fogszín kialakításához több árnyalat egyidejű felhasználását teszik lehetővé. Az orvos a különböző árnyalatokat rétegenként viszi fel a fog felszínére.

Legbelülre a dentin színéhez és opacitásához hasonló mag anyagot, kifele haladva pedig egyre fény áteresztőbb rétegeket. A legfelső réteg, mely a zománc színét utánozza, szinte teljesen áttetsző, épp úgy mint a valódi zománc anyaga. Így érhető el az eredeti fog színéhez harmónikusan illeszkedő tömés, vagy fogfelépítés.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00


 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére