Mai­Kupon

Fogkőeltávolítás polírozással a teljes fogívben 12000Ft helyett 4900Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A friss lehelet magabiztosságot kölcsönöz mindenkinek. A nem kellően üde lehelet szorongáshoz vezet, tönkreteszi a munkahelyi, baráti akár családi kapcsolatokat, emellett a rossz szájhigiéné veszélyezteti szinte minden fogorvosi beavatkozás sikerességét.A lepedék, a fogak és az íny felszínén lévő vékony réteg, mely alapos fogmosással eltávolítható. Amennyiben helytelenül vagy nem kerül eltávolításra fogkővé alakul, mely otthoni fogápolással már nem távolítható el.
A fogkő felszíne érdes így lehetővé teszi felszínén a baktériumok megtapadását, gyors szaporodását és ezáltal gyulladás kialakulását.
A fogakon kialakuló lerakódás, lepedék, majd fogkő a fogakon mint ságásbarna elváltozás jelenik meg és felelős a fogíny vérzéséért, később gyulladásáért, fogágybetegségért végül a fogínysorvadásért.

A kezdeti ínyggyulladás visszafordítható folyamat!
A dentálhigiéniai tanácsadás segíti a megfelelő szájápolási technikák elsajátítását, a dentálhigiéniai kezelés vagyis fogkőeltávolítás pedig professzionális, rendelői fogtisztítással segít visszaállítani fogaink egészségét !

Ajánlatunk tartalmazza a fogászati szűrőviszgálatot, állapotfelmérést, szaktanácsadást, ezt követően fogkőeltávolítást a teljes fogíven /alsó és felső fogíven egyaránt/, majd végül a fogpolírozást.

Milyen gyakorisággal végezzünk depurálást?

A professzionális fogtisztítás ismétlése 6 havonta javasolt, így hosszútávon fenntartható a fogkőmentes, egészséges állapot, ami friss leheletet, magabiztosságot, biztos fellépést, pozitív kisugárzást kölcsönöz mindenkinek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges:

Telefon: 06702654062

A kupon tartalma: 1 alkalom fogkőeltávolítás a teljes fogsoron polírozással

Megközelítés:

Busz: 7,27,33,40,111,153,173,173E,188,203 és 240-es busszal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Villamos:18,19,41,47,49 es villamosok a Bertalan Lajos megállótól 1 perc,6,61 villamossal a Móricz Zsigmond körtéri megállótól 5 perc séta.

Autóval: ingyenes a Bartók Béla úton, ingyenes a Villányi úton innen 10 perc séta,a környék utcáiban fizetős

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arandent
Weboldal
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Bartók Béla út 32. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére