Mai­Kupon

Kategóriák

Fogpótlás csúcstechnológiás cirkónium koronával a Dr. Somlán Dentalban 28990 Ft-ért két vidéki helyszínen! Foglald le kuponodat, most 4990 Ft-ért a fennmaradó 24000 Ft-ot pedig fizesd később a rendelőben!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:46 000 FtElőlegben fizetendő:4 990 FtTeljes ár:28 990 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha azt szeretné, hogy fogpótlásod olyan legyen, mintha az teljesen eredeti lenne, mindenképpen válaszd a cirkóniumból készített fogpótlást!  Foglald le most kuponodat 4990 Ft-ért a fennmaradó 24000 Ft-ot pedig fizesd később a helyszínen! A koronák korlátlan számban vásárolhatóak, minden megvásárolt kerámia koronáért most csak  4990 Ft/db fizetendő! Vásárolj annyi kupont ahány koronával szeretnéd újjá varázsolni mosolyodat!


A cirkónium az egyik legkorszerűbb anyag a fogászatban, ez a kerámiaszerű anyag kemény, ugyanakkor pontosan a fogra illeszthető, tartós, és mivel nem tartalmaz fémet, ezért allergiás reakciókat sem válthat ki. A korona színe teljesen a meglévő fogak színéhez alakítható, ezáltal teljesen természetessé teszi mindenki mosolyát és fogsorát.
A cirkon korona előnyei: rendkívül pontosak, tökéletesen átereszti a fényt, élethűek, kimagasló esztétikai hatásúak, biokompatibilisek, nem okoznak allergiát, tökéletesen harmonizálnak a természetes fogakkal, hosszú élettartamúak, nem vált ki allergiás reakciót, anyagából adódóan akár hosszabb foghiányok is áthidalhatók vele.

 

A cirkóniumból készült hidak és koronák szinte tökéletes pótlásai eredeti fogaiknak - legfeljebb egy fogorvos tudná megmondani, hogy nem eredetiek rágószerveink. Ugyanis ellentétben egy átlagos, porcelán vagy műanyag borítású híddal, a cirkóniumot lehet úgy színezni, hogy illeszkedjen a környezetében lévő egészséges fogak színéhez, így nem tűnik ki elütő színével a fogazatunkból. Ez még akkor is így van, amikor hidat tesznek be a szánkba, hiszen a híd szerkezetét adó fémet cirkóniummal váltják ki, azaz egy olyan pótlás kerül a szánkba, amelynek színe és formája nem üt el természetes környezetétől.


Érdekesség a cirkóniumról: A kristályszerkezetű cirkon a föld legstabilabb anyagai közé tartozik. Keménysége, kopásállósága, hőnek és vegyi anyagoknak való ellenállósága, oldhatatlansága a legkritikusabb helyeken való felhasználásra teszi alkalmassá. A cirkon ipari felhasználásai között szerepel éppen keménységénél fogva a Porsche fékbetétje, hőállósága miatt az űrsikló hőpajzsa, stabilitása miatt a vegyipari edények alapanyaga, de legnagyobb mennyiségben az atomreaktorok felépítője, és az urándúsító gépek anyaga.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Vidéki magánrendelő helyszínei: 

 

  • Tolna- Mözs. Szent István u. 13. Az itteni bejelentkezéshez kérjük, hogy hívja az alábbi telefonszámokon: 06/30-578-4000,  06/30-865-7620 vagy 74/540-137. (A mözsi rendelő az M6-os autópálya lehajtójától néhány percnyi autózással elérhető, Budapestről kb. másfél óra autózással közelíthető meg. 

 

  • Pécs. 7691. Pajtás u. 18. Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon: 06/30-578-4000, vagy 06/30-865-7620.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Somlán Dental Fogászati Rendelők
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére