Mai­Kupon

Kategóriák

Fogpótlás porcelán híd koronával, szájhigiéniás tanácsadással, állapotfelméréssel a Dr. Somlán Dentalban 17900 Ft-ért két vidéki helyszínen! Foglald le kuponodat, most 3580 Ft-ért a fennmaradó 14320 Ft-ot pedig fizesd később a rendelőben!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:30 000 FtElőlegben fizetendő:3 580 FtTeljes ár:17 900 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Foglald le most kuponodat 3580 Ft-ért a fennmaradó 14320 Ft-ot pedig fizesd később a helyszínen!  A koronák korlátlan számban vásárolhatóak, minden megvásárolt kerámia korona most csak  3850 Ft/db fizetendő! Vásárolj annyi kupont ahány koronára van szükséged!


Ragyogó, hibátlan és hiánytalan fogsort szeretnél? A régi fogpótlásaidat szeretnéd szebbre és esztétikusabbra cseréltetni? Most minden vágyad teljesülhet! A Dr. Somlán Dental színvonalas szolgáltatásai között a fogpótlás is szerepel, méghozzá esztétikus porcelán koronával. A porcelánkoronák az egyik legkeresettebb fogpótlásnak számítanak manapság, hiszen az anyagból a természetes fogaknak megfelelő színű, méretű és formájú fogakat lehet készíteni. A porcelán fogkorona nemcsak egy-egy foghiány pótlására kiváló, hanem akár teljesen új, vakító fogsor készítésére is alkalmas. Amit a porcelán koronáról érdemes tudni: A teljes kerámia koronák egyáltalán nem tartalmaznak fém vázat. A porcelán korona az esztétikai követelményeknek tökéletesen megfelel, mert színe a fog színével csaknem azonos valamint beborítja a preparált fog minden felszínét. Annak ellenére, hogy teljes kerámia koronát már több, mint 100 évvel ezelőtt is készítettek, alkalmazásuk csak az utóbbi évtizedekben vált rutinszerűvé. A teljes kerámia koronák a fémváz hiányában a fényt tökéletesen átengedik, sokkal életszerűbbek, a porcelán korona sokkal természetesebbnek hat. Esztétikailag ezek a koronák tökéletesen illeszkednek a természetes fogaihoz (még UV fényben is). Porcelán fogkoronák alkalmazása: A porcelán korona a legnépszerűbb és leggyakrabban használt eszköz arra, hogy szebbé varázsoljuk a fogakat, az esetleges deformitásokat korrigáljuk, vagy teljes egészében pótoljuk a fogakat. A koronákat a mindennapi gyakorlatban rutinszerűen alkalmazzuk. Számtalan esetben javasolt a készítése: például ha annyira kiterjedt a szuvasodás, hogy töméssel a fogat már nem lehetne felépíteni, vagy letört a fogból egy darab, vagy valamilyen esztétikai hiányosságon szeretnénk javítani. Az eredmény természetes hatású és stabil lesz, mellyel a rágófunkció és az esztétika is helyreáll.

 

A porcelán koronák előnyei:

 

  • Nem alakul ki fémallergia, hiszen nem tartalmaz semmilyen fémet.
  • A vállas preparálásnak köszönhetően az ínyszél egészséges marad, nem lesz gyulladt, nem szürkül el.
  • A természetes foghoz hasonlóan áteresztik a fényt, hiszen nincsen fém váz, ami ezt megakadályozná.
  • Esztétikailag tökéletes és tartós hatás érhető el. Jól harmonizál a természetes fogakkal.
  • Szín- és formatartó és kopásálló. A lepedék kevésbé tapad meg a felszínén, ezért sem ínygyulladás, sem caries nem szokott a porcelánkorona mellett kialakulni.

 

Mikor nem alkalmazható?

 

  • Gyermekkorban, amíg nem fejeződik be a gyökér fejlődése. Ennek egyszerű oka az, hogy ritkán elkerülhetetlen a pulpakamra megnyílása csiszolás közben, amit minden esetben gyökérkezelni kell, de a fejlődését be nem fejezett gyökereknél korrekt gyökértömés készítésére nincs még lehetőség.
  • Ha a preparált csonk rövidebb, mint 4mm, vagy nagymértékben kopott fogaknál.
  • Mélyharapás estén – normális harapás esetén a felső fogak az alsók elé harapnak, illetve túl is érnek azokon, azaz eltakarják az alsó fogak rágóélét. Mélyharapásnál ez a túlérés olyan mértékű, hogy a felső fogak teljes hosszon eltakarják az alsó fogakat, sőt az ínyt is elfedhetik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Vidéki magánrendelő helyszínei: 

 

  • Tolna- Mözs. Szent István u. 13. Az itteni bejelentkezéshez kérjük, hogy hívja az alábbi telefonszámokon: 06/30-578-4000,  06/30-865-7620 vagy 74/540-137. (A mözsi rendelő az M6-os autópálya lehajtójától néhány percnyi autózással elérhető, Budapestről kb. másfél óra autózással közelíthető meg. 

 

  • Pécs. 7691. Pajtás u. 18. Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon: 06/30-578-4000, vagy 06/30-865-7620.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Somlán Dental Fogászati Rendelők
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére