Mai­Kupon

Fogpótlás: Porcelán korona , állapot felmérés, tervezés, ideiglenes korona, lenyomat, beragasztás: 40 000 Ft helyett 19 900 Ft-ért exkluzív budai rendelőben.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hollywoodi mosoly itt van egy kattintásra, ezzel a kuponnal! Fogad letört, hiányos? A porcelán korona mely egy olyan fogpótlás, amely beborítja a fog klinikai koronájának  nemcsak védelmet jelent a maradék fog számára, hanem erősíti is azt és ugyanolyan külső megjelenést biztosít formában és színben mint az eredeti fog. A legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinika a Professional Dental. A rendelő felvonultatja a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban. Koncepciójuk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsák.


A koronakészítés folyamata: 

- állapotfelmérés előzi meg

- tervezés

- a kérdéses fog(ak) előkészítése, csiszolása 

- lenyomatvétel 

- ideiglenes fogpótlás készítése a preparált fog(ak)ra 

- korona elkészítése a fogtechnikus által 

- váz bepróbálása, színválasztás a páciens közreműködésével 

- a kész korona beragasztása

Fogorvosaink a hagyományos előkészítési módszer helyett a vállas előkészítés módszerét alkalmazzák. A fog nyakánál körkörösen egy körülbelül 1- 2 mm szélességű vállat alakítunk ki az íny szintjében, vagy elülső fogak esetében kicsivel az íny alatt. A módszer alkalmazása jelentős többletmunkával jár, azonban az így készített fogpótlás esztétikusabb és tartósabb is. Ez a preparálási mód védi a fogínyt, lehetővé teszi a fogpótlás tökéletes tisztítását és a fémváz később sem válik láthatóvá.

A második (további) korona ezzel a kuponnal 35 000 Ft helyett csak 29 000 Ft.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 8527175

H-P: 10- 20

 

Bővebben: www.professionaldental.hu 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fogorvos
Cég
Professional Dental System KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1028 Budapest, Máriaremetei út 65
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére