Mai­Kupon

Kategóriák

Fogyás, alakformálás, zsírégetés, méregtelenítés, izmok lazítása: 1 hetes korlátlan hotjóga bérlet 3 000 Ft helyett 1 490 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy másfél órás alkalom többet ér, mint három óra futás. Közben erősítjük a láb, a has, a hát mély izmait, elősegítve az egészséges tartás, esztétikus külső és a jó közérzet feltételeit. Minden pozíciónak, ászanának rengeteg gyógyhatása van és emellett vitalizálja, energizálja a testet és az energetikai rendszerünket.Másfél óra hot jóga többet ér mint 3 óra futás. Közben erősítjük a láb, a has, a hát mély izmait, elősegítve az egészséges tartás, esztétikus külső és a jó közérzet feltételeit. Minden pozíciónak, ászanának rengeteg gyógyhatása van és emellett vitalizálja, energizálja a testet és az energetikai rendszerünket.


Akár heti 2-3 foglalkozás radikális, pozitív változást idézhet elő az egészségünkben, vitalitásunkban és megjelenésünkben.


Manapság a jóga rendkívül népszerű …..többek között a jótékony hatásai miatt. Hozzám a terembe rengeteg olyan ember jön a ki nem sportol , ülőmunkát végez és olyan akik nagyon komoly szinten végeznek valamiféle mozgás vagy sportot. Érdekes tapasztalat hogy a jóga mindenki számára biztosít valamilyen pluszt.

Akik nem mozognak rendszeresen azok arról számolnak be az órák után hogy olyan mintha újraszülettek volna . Átmozgatták a beállt izmaikat ízületeiket , kellemesen elfáradva mégis feltöltődve érzik magukat. Elhagyják egy idő után a masszőrt , jól érzik magukat a bőrükben , kipihentebbek , kevésbé stresszesek , vitálisabbak , jobban tudnak figyelni a munkájukra.

Persze jönnek olyanok is akik mondhatni profik a mozgásuk terén , balettművészek az operából , táncosok a színházakból , artisták a cirkuszból , harcművészek akik komoly szinten űzik a saját mozgásformájukat. Ők pedig arról számolnak be hogy tökéletesedik a mozgásuk , jobban lelazulnak , a koncentrációs képességük megnő , növekszik a kondíciójuk , rehabilitálódnak a sérüléseik stb


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1. A kupont kizárólag olyanok vásárolhatnak, akik még nem jártak a stúdióban

2. Mindegyik óratípus felfűtött (28-30 fok) helyiségben van megtartva

3. A kupont bármelyik órán felhasználható.


Telefonos bejelentkezés: 06-20 224-9346

Bővebben: www.hotyogabudapest.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ganapati Jógastúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi utca 23
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére