Mai­Kupon

Fogyásért készpénz! A világhírű módszer már Magyarországon is! Gyere az Eszünk és Fogyunk Klubba most 50% kedvezménnyel."

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nincs több kifogás! Mondj le a felesleges kilókról! Lépj be azok közé, akik már ismerik a karcsúság titkát!
Még ma megeszem ezt a tábla csokit, majd holnaptól diétázom! Most éppen fontos munkám van, korgó gyomorral nem lehet gondolkodni. Külföldre utazom és muszáj megkóstolnom a hazai ételkülönlegességeket, majd ha visszajöttem, elkezdem az életmódváltást. Ma este vendégségbe hívtak, nem sérthetem meg a házigazdát azzal, hogy nem fogyasztok. Ismerősek a kifogások? Többet közülük már te is jó párszor felsoroltál, amikor éppen belekezdtél volna a diétába? Tedd meg az első lépést és csatlakozz egy olyan társasághoz, ahol mindenkinek ugyanaz a célja, lefogyni!
Mindez egyszerű, vidám és varázslatos. A világhírű módszer már Magyarországon is! Gyere az Eszünk és Fogyunk klubba most 50% kedvezménnyel!Ajánlatunkal most 50 % kedvezménnyel, 13 000 Ft helyett csak 6490 Ft-ért lehetsz részese a már Magyarországon is elérhető világhírű módszernek. Az Eszünk és Fogyunk Klub fogyókúrás tanfolyama során közösen, csapatban adhatod le súlyfeleslegedet, megtanulhatod, mi kell az egészséges élethez, megismerheted testedet, illetve feltárhatod a túlsúlyod hátterében álló lelki okokat is.

A felesleges kilók hosszú hónapok, évek alatt rakódtak rád, így azoktól nem lehet egyik napról a másikra megszabadulni. Nagy nehézséget jelent, ha úgy érzed egyedül vagy, és magányosan kell megküzdened a kísértéssel. Pedig rajtad kívül még sok száz, sok ezer ember van, aki hasonló problémákkal küzd, mint te. Tedd meg a kezdő lépést! Légy tagja az Eszünk és Fogyunk Klub vidám csoportjának, ahol nem kell szégyellned a kilóidat. Ebben az összetartó közösségben megoszthatod másokkal a tapasztalataidat, a sikereidet, kibeszélheted problémáidat, lelkesítheted a többieket vagy kérhetsz tőlük te segítséget. Tanuld meg, hogyan kell helyesen étkezni úgy, hogy közben fogysz. Válj egy igazi csapat tagjává, és add le társaiddal közösen a túlsúlyt. Ha kitartó és ügyes leszel, még nyerhetsz is! Nyugodj meg, itt nem a kilóidat fogod visszanyerni.

Vedd fel a kesztyűt a túlsúly ellen és győzz le minden akadályt! Ne feledd, egységben az erő!


 

 • A kupon tartalma: 1 főre szóló 12+1 alkalmas klubbérlet
 • A klubok indulásáról érdeklődj Nánási Gabriellánál +36 06 20 597 0620
 • A tanfolyam minden héten 1 alkalommal 1 órát vesz igénybe
 • A klub célja segíteni a súlyfelesleg leadását azoknak, akiknek többszöri próbálkozás után sem sikerült elérni és megtartani a megálmodott súlyt. Megmutatjuk az utat azoknak is, akik nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá, vagy úgy érzik csapatban könnyebb.
 • Egy vásárló maximum 3 kupont vehet
 • Az első alkalmat kell érvényességi időn belül felhasználnod
 • A kupon érvényessége: 2012. 06. 02.


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kedvezmény feltételei

 • időpontfoglalás szükséges
 • a tanfolyam indulásáról érdeklődj Nánási Gabriellánál +36 20 597 0620
 • egy vásárló maximum 3 kupont vehet
 • az első alkalmat kell érvényességi időn belül felhasználnod
 • a kupon érvényessége: 2012. 06. 02.

Nyitva tartás
H.-P.: bejelentkezés alapján

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Klub fogyás
Weboldal
E-mail
Telefon
Szolgáltatás helye
1068 Budapest, Felsőerdősor u. 12-14.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére