Mai­Kupon

Kategóriák

Fogyassz egy finom olasz cappuccinot a belvárosban! 6 darab finom és ízletes cappucino fogyasztásra jogosító bérlet, most 990 Ft! Hívd meg barátaidat vagy fogyaszd le egyesével a kedvezményes bérletet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hétköznaponként egyre gyakrabban térünk be egy-egy vendéglátó egységbe, hogy igyunk egy finom cappuccinot. Engedd ki a gőzt és add át magad az élvezeteknek a 6 darabos cappuccino bérlettel, melyet a Lehel tér közelében vehetsz igénybe. Hívd meg barátaidat és használjátok fel egyszerre a kedvezményes kupont, vagy de akár egyesével is beváltható a szolgáltatónál. A cappuccino a krémes espresso és a habosított tej tökéletes elegye, "házassága". A kávézási szokásaikról híres olaszoktól került át a mindennapi életünkbe a cappuccino fogyasztás. Mivel az Amor Mámorban minőségi és ízletes szendvicseket is forgalmaznak, így lehetőséged nyílik arra is, hogy a krémes és ízletes forró ital mellé vásárolj magadnak egy szendvicset, így téve tökéletessé a pillanat hangulatát. 

 

A cappuccino kupon helyben történő fogyasztásra jogosít fel. Nyomtasd ki kuponodat és vidd magaddal minden alkalommal amikor igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást. Felhasználható egyszerre baráti, családi körben történő fogyasztásra vagy egyenként is! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Amor Mámor Kávézó-Söröző-Borozó pontos címe: 1132. Budapest. Kresz Géza utca. 38. (Csanády utca felől).  Egy vásárló több kupont is vásárolhat és ajándékba is adhat. 


A cappuccino kupon helyben történő fogyasztásra jogosít fel. Nyomtasd ki kuponodat és vidd magaddal minden alkalommal amikor igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást.

 

Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 10.00-20.00 óra között. Szombaton és Vasárnap zárva. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Amor Mámor Kávézó - Söröző
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Kresz Géza utca. 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére