Mai­Kupon

Fogyasztó,feszesítő látványos testszobrászat gyorsan az ünnepekre! Kavitáció+RF tripolár+vákuum 6x2 kezelés 3 hét alatt a belvárosban most csak 19.900 Ft. 90.000Ft.helyett!
+ Ajándék: 6 alkalom a 3D test vibrációs fogyasztógépen!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Teljes bedobással a zsírok ellen! 3 hét alatt cm-ben mérhető látványos fogyást érhetünk el! Még nem késő,hogy szilvezterre eltüntessük a nem kívánatos zsírpárnákat.

A berendezés az egészséges testszobrászat szakértője.Zsírbontás, nyirokelvezetés, feszes bőr és a bőr rugalmasságának növelése.

1hét:kavitáció+vákuum       RF+vákuum   

2hét:kavitáció+vákuum       RF+vákuum

3hét:kavitáció+vákuum       RF+vákuum

+6 alkalom a  3D test vibrációs fogyasztógépen!
Kavitáció:

A kavitáció lényeges eleme a zsírbontás folyamatának. Feladata, hogy a HIFU eljárással
szétroncsolt zsírsejteket megfelelően eldolgozza, elősegítve ezzel azoknak a szervezetből való
távozását ill. megelőzve azt, hogy a bőr egyenetlenné váljon és megnyúljon. Azért hogy ezt a
hatást elérje, lényegesen kisebb, 60kHz-es ultrahanggal dolgozik. Adott frekvenciájú ultrahang hullámok hatására zsírszöveteket övező víz a szervezetben buborékokat képez. Ezek a buborékok felszakítják a zsírsejtek falát és kiürítik belőlük a tárolt zsírt. A felbomlott zsírsejtek elemei így felszívódhatnak a keringésbe, majd a szervezet kiüríti azokat. A kezelés tehát a szervezet zsírlebontó és elimináló képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. Az ultrahangos zsírbontás teljesen fájdalommentes, továbbá szemben az invazív eljárásokkal nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre és nincs lábadozási idő. A kezelést követően nem marad vissza nehezen gyógyuló seb, a bőrfelület teljesen sima és sértetlen marad. Az ultrahangos zsírbontó kezelés ideje alatt nincs szükség fárasztó tornagyakorlatokra és táplálék-kiegészítők szedésére, egyszerű egészséges táplálkozás és minimális mozgás mellett jelentős fogyást érhetünk el a kívánt területen. Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben az ultrahangos zsírbontó kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével éri el hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása következtében jön létre a környező szövetek,
erek és idegek károsítása nélkül. Ennek köszönhetően a klasszikus, műtéti zsírcsökkentő eljárásokhoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek. Ajánlott és jelentősen javíthatja a kezelés hatását, ha a kezelést követő 3 napban kerüljük a cukor és szénhidrát szervezetbe való bevitelét ill. a napi folyadék mennyiséget 2,5- 3 literre emeljük és napi 30 percet tudatosan mozgunk (fél óra séta is tökéletes). Még jobb hatást érhetünk el, amennyiben a kezelés közben, vagy azt követően nyirokmasszázzsal is kezeljük az adott területet (vérbőséget okozó krémmel még látványosabb lehet az eredmény). Egy kezelés időtartama összesen 60 percnél nem tarthat tovább, valamint két kezelés között minimálisan 6-7 nap szünetet kell hagyni, de ha van rá mód érdemes akár 10-12 napot is várni. Erős ultrahanghullámos zsírrobbantó fej. Az integrált erős ultrahanghullám fejjel 40KHz-es erős ultrahanghullám bocsátható ki az emberi testre, amely heves hatást fejt ki a zsírsejtekre, és súrlódó mozgást vált ki közöttük.
Ez hatékony kalóriafogyasztást okoz, valamint nedvességet hoz létre a zsírsejtekben, ezzel csökkenti azok méretét. Emellett, az ultrahanghullám vibráció heves hatást fejt ki a zsírsejtekre, és azonnali robbanásukat okozza, csökkenti a zsírsejtek mennyiségét, ezáltal zsíreltávolító hatást fejt ki.

ELLENJAVALLATOK
1. Várandós vagy menstruáló nők.
2. Epilepsziás személyek.
3. Rosszindulatú megbetegedésben szenvedők.
4. Olyan személyek, akiknek a műtéti sebe még nem gyógyult be.
5. Akut gyulladásban vagy fertőzésben szenved személyek.
6. Szívbeteg vagy pacemakerrel rendelkező személyek.
7. Vesebetegek (vesekövesek).
8. Olyan személyek, akiknek a testébe fémtárgy vagy szilikon gél került beültetésre.

9. Menstruáló, terhesgondozás alatt álló, vizeletvisszatartási problémákkal küzdő, vagy
hasműtét előtt álló betegek.
10. Akiknek a teste folyamatosan nagy hőt tárol.
11. Genetikusan túlérzékeny személyek.

Tripoláris Rádió Frekvencia:

A Tripollar Rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket a monopoláris és bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, ami egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt. A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben
gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak -
megfeszítve a körülötte lévő bőrt - azonnali hatást nyújtva.

Arc, nyak, toka, illetve helyi zsírpárnák, cellulit kezelésében rendkívül hatékony. Már egy
kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós változáshoz kúraszerűen javasoljuk.

A beépített legmodernebb RF technológiával és rádiófrekvenciával az eszköz közvetlenül képes elérni a mélyen fekvő testzsírt, valamint kiváló célzott RF irányítással rendelkezik. Gyors-aktív állapotban a zsírsejt szövet súrlódási hőt termel, a helyi hőmérséklet nő, így a verejtékmirigyeken, az entero-hepatikus keringésen, valamint a nyirokrendszeren keresztül eltávozik a szervezetből a felesleges zsír és toxinok, és végül megvalósul a zsírbontó hatás. Az irányított mély technológiával és a különböző méretű, behelyezett gyémántrészecskékkel lehetséges a bőr kialakított mintázattal történő dörzsölése, a szívóerő vákuum húzóerőn keresztüli beállítása, valamint a negatív nyomású, nagy erővel történő dörzsölés a vastag zsírréteg közvetlen robbantása érdekében. A hatás teljesen nyilvánvaló: a vérkeringés élénkítése, a zsírlebontás gyorsítása, a salakanyagok eltávolítása, a cellulit eltávolító hatás növelése, a rostos és zsíros szövet állapotának hatékony javítása, a makacs zsír eltávolítása, valamint a diétás termékek megfelelő felszívódásának javítása.

Vákuum masszázs:

A vákuummasszázs a több ezer évvel ezelőtt bevált köpölyözésen alapszik.

A cellulitisz nem más, mint a kötőszövetben felgyülemlett anyagcseretermékek gyulladásos
folyamata, míg maga a cellulit a meglazult kötőszövetben megjelenő szöveti törmelék és
zsírsejtek halmaza. Ezért a köpölyözés az egyik legalkalmasabb eljárás a cellulit eltávolítására
és a cellulitisz megszüntetésére. A köpölyözés modern formája a vákuummasszázs.

Javul a kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje, erősödik a zsírégetés folyamata.

A bőrfelületre ráhelyezve a gép szívóhatást gyakorol, amelyet a kezelő személy meghatározott irányokba mozgatva a keletkezett vákuum mély kötőszöveti masszázst vált ki. A zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, majd szétpattannak, s a kötőszöveti térben pangó szövettörmelékkel együtt a nyirokrendszeren és veséken keresztül távozik. A vákuummasszázs hatására a bőr kipirosodik, feszes, sima, és rugalmas lesz.

Vákuummasszázs hatásai:

•az enzimaktivitás növelésének eredményeként erősen aktiválja a nyirokkeringést fokozza a zsírégetést

•beindítja és fokozza cellulit eltávolítását

•megszünteti a cellulitiszt

•ösztönzi a kötőszövet kollagén- és elasztin termelődését

•erősíti a kötőszövetet

Vákuummasszázs alkalmazási területe:

•a bőr feszesítése, simítására

•terhesség utáni stripa csíkok eltüntetése

•depozsír lebontása a tipikusan problémás területeken: has, fenék, comb “lovaglónadrág” eltüntetése

•cellulit (narancsbőr) megszüntetése

•lerakódott zsírpárnák csökkentése

•stressz okozta görcsök oldása (háton és vállon)

A vákuum erőssége állítható, kezelésen belül is más-és más. Előrehaladott cellulit esetében a kezelés először érzékeny, akár fájdalmas is lehet, de ez alkalomról alkalomra változik,ahogy feszesedik a bőr, és ahogy kezdenek távozni a salakanyagok. A folyadékbevitelnek folyamatosnak kell lennie, hiszen a felfokozott nyirokáramlás a kezelés nélküli napokon is folytatódik. A kezelések következtében a testkerület centiméterben csökken, a kúra végeztével 1-2 konfekcióméret csökkenést lehet tapasztalni.

Általában a harmadik kezelés után már látható változás, ezt még csak a vendég veszi észre
magán.

Zsírbontás, nyirokelvezetés, feszes bőr és a bőr rugalmasságának növelése A testformáló
berendezés a legfejlettebb, nagy sebességű turbinás negatív nyomás technológiát, valamint
mikroszámítógépes chipvezérlésű, szabadalmaztatott forgótengellyel kombinált, innovatív
háromdimenziós átalakító technológiát alkalmaz, emellett anti-geocentrikus vonzó hatást
gyakorol a bőrre.
Vonzza és szétteríti a különböző bőrrétegek fibrilláris kötőszövetét, a bőr alatti zsír ritmikus masszírozásával és hatékony lebontásával csökkenti a celluláris szövet zsírfelhalmozását,
a szabadalmaztatott technika alkalmazásával a különböző testrészeket görgetéssel mélyen
masszírozza, felhozza a dermisben vagy coriumban (irhában) és a subcutisban (bőraljában)
található zsírréteget, ezzel egy időben megnyitja a mikro-vaszkuláris nyirokereket, elősegíti az anyagcserét, a zsírsejteket a passzív mozgatással zsírsavakká alakítja, emellett a toxinsejtekre is hat, a nyirokrendszeren keresztül eltávolítva azokat, miközben a detoxikáció négyszeresére növeli a működés hatékonyságát. Kézzel, illetve semmilyen egyéb berendezéssel nem érhető el ilyen tökéletes eredmény. Ezzel egy időben a bőr rugalmasabbá és fénylőbbé válik. A berendezés az egészséges testszobrászat szakértője.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:06-1-266-0023, 0620/976-6811

Nyitvatartás:  H.-P. 8.00-20.00

                    Sz. 10.0-18.00

                    V. megbeszélés szerint

Időpont lemondást 24 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.Le nem mondott időpontnál a kupont beváltottnak tekintjük!

3 hétx2alkalom

6 alkalom= 12 kezelés

1 kezelés=60perc

Napi 2,5l folyadék fogyasztása javasolt!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi u.6/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére