Mai­Kupon

Fogyasztó masszázs 11 alkalom x 60 perc: 65 000 Ft helyett 40 000 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fogyókúrás masszázsnál minden esetben személyre szóló kezelést alkalmazunk. Nincs két teljesen megegyező kezelés, hiszen testi állapotunk is állandó változásban van.A masszázs által elért súlycsökkenések tartósnak bizonyultak és a kezelések után jellemző a jó testi közérzet.

"Részletes állapotfelmérés alapján kezdjük meg a kezeléseket. Állapotfelmérést követően munkájának, életmódjának megfelelően étrendet is javaslunk a nagyobb siker érdekében. A kezelés kiegészítésére infraszaunát és fül akupunktúra módszerét is alkalmazzuk."

11 alkalmas bérlet, ne hagyd ki!! Egy alkalom 60 perc.A fogyókúrás masszázs hatását tekintve elmondható, hogy javítja a vér- és nyirok-keringést növeli az erőt, mozgékonyságot, lazítja a feszült izmokat. Csökkenti a zsírsejtek nagyságát. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, lerakódott salakanyagokat eltávolítja, az izomzat működését fokozva annak teljesítőképességét növeli. 

Alkalmazását elsősorban túlsúly, cellulitiszes bőr és az úgynevezett narancsbőr esetén javasoljuk. 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9821821

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészségforrás Stúdió
Cég
Relax Szállás KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Szondi utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére