Mai­Kupon

Fogyj könnyedén az Eszünk és Fogyunk Klubbal! Világszerte elismert módszer, vidám csapat, eredményes fogyás! 13 + 1 alkalmas tanfolyam 12900 Ft helyett most csak 6490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd elfelejteni az egészségromboló, idegpróbáló, eredménytelen fogyókúrákat? Szeretnél mégis egy életen át a legjobb formádban lenni?
Megtanítjuk, megmutatjuk, megtapasztalhatod. Mindez egyszerű, vidám és varázslatos. A világhírű módszer már Magyarországon is!
Gyere az Eszünk és Fogyunk Klubba most 50% kedvezménnyel!
A klub célja segíteni a súlyfelesleg leadását azoknak, akiknek többszöri próbálkozás után sem sikerült elérni és megtartani a megálmodott súlyt. Megmutatjuk az utat azoknak is, akik nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá, vagy úgy érzik csapatban könnyebb.Nincs több kifogás! Mondj le a felesleges kilókról! Lépj be azok közé, akik már ismerik a karcsúság titkát!
Az Eszünk és Fogyunk Klub fogyókúrás tanfolyama során közösen, csapatban adhatod le súlyfeleslegedet, megtanulhatod, mi kell az egészséges élethez, megismerheted testedet, illetve feltárhatod a túlsúlyod hátterében álló lelki okokat is.
A felesleges kilók hosszú hónapok, évek alatt rakódtak rád, így azoktól nem lehet egyik napról a másikra megszabadulni.
Nagy nehézséget jelent, ha úgy érzed egyedül vagy, és magányosan kell megküzdened a kísértéssel. Pedig rajtad kívül még sok száz, sok ezer ember van, aki hasonló problémákkal küzd, mint te. Tedd meg a kezdő lépést! Légy tagja az Eszünk és Fogyunk Klub vidám csoportjának, ahol nem kell szégyellned a kilóidat. Ebben az összetartó közösségben megoszthatod másokkal a tapasztalataidat, a sikereidet, kibeszélheted problémáidat, lelkesítheted a többieket vagy kérhetsz tőlük te segítséget. Tanuld meg, hogyan kell helyesen étkezni úgy, hogy közben fogysz.

Az alábbi linken elolvashatod, milyen tapasztalatokról számolnak be, akik már részt vettek a programon:
http://jolletterv.hu/letoltes/Tapasztalatok.pdf

Válj egy igazi csapat tagjává, és add le társaiddal közösen a túlsúlyt! Ha kitartó és ügyes leszel, még nyerhetsz is! Nyugodj meg, itt nem a kilóidat fogod visszanyerni.
Vedd fel a kesztyűt a túlsúly ellen és győzz le minden akadályt! Ne feledd, egységben az erő!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

• A kupon tartalma: 1 főre szóló 13+1 alkalmas bérlet
• A tanfolyam minden héten 1 alkalommal 1 órát vesz igénybe

Bejelentkezni telefonon, a weboldalon, és e-mailben lehet.

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Eszünk és Fogyunk Klub
Cég
Kertai László ev
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Felsőerdősor utca 12-14
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére