Mai­Kupon

Fogyj le, és maradjon feszes a bőröd!
3 az 1-ben fogyasztás és bőrfeszesítés a Morgana P. Szalonban a belvárosban: 16 000 Ft helyett 3 990 Ft-ért.
Kavitáció, pentapoláris rádiófrekvencia, elektromágneses nyirokstimulálás!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egyik leghatásosabb kezelési sorozat! A kavitáció hatására a zsírsejtek szétrobbannak, és a folyékony zsír a nyirokrendszerbe kerülve kiürül a szervezetből. A pentapoláris rádiófrekvencia thermikus hatása segíti a lipolízist, továbbá bőrünk feszessé válik! Az elektromágneses nyirokstimuláció előmozdítja az nyirok Kezelési sorunk minden fázisa a fogyasztásra, a zsír és rméreganyagok szervezetből való kiürítésére fókuszál., ennek hatására csökken a zsírréteg, a cellulit, így a bőr megszépül, feszessé válik.

Kezelés ideje 45 perc.Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki fogyni szeretne és ugyanakkor feszes maradjon bőre, az nyugodtan válassza ezt a hatékony kezelési sort, nem fog csalódni!

A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével a vizelettel kiürül szervezetünkből.

A kavitációs kezelést követően pentapoláris Rádiófrekvenciás kezelés következik, mely jellemzője a nagy behatolási mélység (20-40 mm), azaz egy időben kezeli a cutan és subcutan rétegeket. Fontos hatása zsírszövet szelektív melegítése, ami segíti a zsírszövet fogyasztását is. A zsírszövetben emelkedett hőmérséklet generálja a lipolízist, a fokozott hőtermelés jelentős mennyiségű kalóriát, azaz zsírsavakat éget el A pentapoláris Rádiófrekvencia hatására továbbá javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága. A két kezelés együttes hatására a zsírszövetek eltűnése után sem marad lógó bőr például a pocakunkon, szép feszessé válik a bőrünk.

 

Ez a kezelési páros jó hatással van a cellulitra is!

 

A kavitációs zsírbontás után FONTOS a lebontott zsírsejtek megfelelő eltávolítása! Kezelési csomagunkban most elektromágneses nyirokstimulálással segítjük elő a nyirokkeringést, a méregtelenítést, a salakanyagok és a lebontott zsírsejtek távozását.

 

A kavitációs kezelések ellenjavallatait megtalálhatja honlapunkon.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 70/324 7362

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére