Mai­Kupon

Fogyj, miközben kényeztetnek! A fogyasztó, zsírégető, alakformáló testmasszázs magában foglalja mindazt, ami elérhető a kezelésekkel + Ajándék mélytápláló és bőrápoló kényeztető masszázst kapsz mindössze 2.990Ft-ért !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kíméletes, kényelmes mégis hatékony módszer a zsírégető, fogyasztó masszázs alkalmazása, mely azon túl, hogy segíti a fogyás folyamatának beindulását, ápolja, rugalmassá teszi a bőrt, és a benne lévő gyógynövények hatására a fogyás tartósságához is hozzájárul.A masszázs során a testnek olyan pontjait stimuláljuk, melyek összefüggésben állnak az éhségközponttal, és befolyásolják az anyagcserét. A kezelések hatására fokozatosan csökken a vendégek étvágya, ugyanakkor az anyagcsere is felgyorsul, így a felesleges anyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. A kezelések során testünk alkalmazkodik ehhez a folyamathoz, ezért különösebb erőfeszítések nélkül, helyes táplálkozással megtartható a masszázzsal elért testsúly.

A masszázs során a testnek olyan pontjait stimuláljuk, melyek összefüggésben állnak az éhségközponttal, és befolyásolják az anyagcserét. A kezelések hatására fokozatosan csökken a vendégek étvágya, ugyanakkor az anyagcsere is felgyorsul, így a felesleges anyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. A kezelések során testünk alkalmazkodik ehhez a folyamathoz, ezért különösebb erőfeszítések nélkül, helyes táplálkozással megtartható a masszázzsal elért testsúly.

 

Az ajánlat tartalma: 45 perc zsírégető, alakformáló masszázs és bőrfeszesítés speciális géllel + AJÁNDÉK 15 perc mélytápláló  és bőrápoló kényeztető masszázs, mely bársonyosabbá teszi a bőrt és mélyebbre juttatja a hatóanyagokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpontegyeztetés szükséges!

 

Szolgáltatás helye: Parisi Beauty 1051 Budapest, Párizsi utca 6/b

 

Telefonszám: 20/976-6811,  061/266-0023

 

Személyenként 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jachimek Gábor
Cég
Fire&Tire Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére