Mai­Kupon

Fogyjon, méregtelenítsen vagy kezeltesse hatékonyan betegségeit az OxiThermia, mesterséges lázterápia segítségével a Montimed Vitalis Orvos-Természetgyógyász Centrumban! Három alkalmas kezelés most 13 500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Használja ki Ön is az OxiThermia, mesterséges láz és oxigénterápia nyújtotta egészségvédő és alakfomáló lehetőségeket!

A kezelés formálja a testet, hatásos a narancsbőr kezelésében, az izom és izületi fájdalmakat csökkenti, javítja a vérkeringést, a sportteljesítményt és a közérzetet. Természetesen nemcsak a méregtelenítésben és alakformálásban segít az OxiThermia hanem sok betegség kezelésében is hatékonyan alkalmazható pl.: idült (krónikus) hátfájás, idegfájdalom, izom-rheuma tünetek, reumatikus megbetegedések (elváltozásos és szubaktív gyulladásos). További tájékoztatás a Bővebb ismertetőben! Az OxiThermia kezelés során a berendezés a hálós ágyrácson fekvő vendég teljes testét max. 39 Celsius fokra melegíti fel infravörös fény segítségével. Az ágy alatti, négy csőből álló reflektor-rendszer koncentráltan bocsátja ki az 'A' típusú és víz által megszűrt infravörös fényt a vendég hátsó testfelületére. A szabadalmaztatott, speciális módszer Manfred von Ardenne professzor koncepcióján alapszik. A teljesen levetkőzött vendég a hátára fekszik a hálós ágyrácson. A hőveszteség felfogására egy fürdőlepedővel és egy visszatükröző-fóliával takarózik be, de a feje szabadon marad. A hőkezelés során a vendég koncentrált (akár 90%-ig dúsított) oxigént lélegzik be. A kezelés után a vendég még kb. 10 percig az ágyon pihen, kismértékű "lehűlés" céljából. Ezidő alatt is a koncentrált oxigént lélegzi be. Az alapkezelés 30 perces. 

 

Hogyan hat a kezelés? Mivel szervezetünk megkísérli a testhőmérsékletet 37 Celsius fokon tartani a hőleadás növelésével, ezért a megemelkedő vérnyomás és a légzés felgyorsulása mellett erős izzadás is bekövetkezik. A hőérzet és a hőhatás elviselésének képessége egyedi, személyenként változó, hogy a bőr felmelegítését ki mennyire találja kellemesnek. A kezelés során a dúsított (90 %) oxigén belélegzése elősegíti a mikro-cirkulációt (a legkisebb erek vérkeringését), az oxigén készenlétbe helyezését (az energiaigényes folyamatokhoz) a test minden egyes sejtje számára. Továbbá az oxigén-belélegzés növeli a hő-terhelés (hőfokozás) elviselhetőségét is. Javul a szervek és a szövetek vérellátása, fokozódik a véráramlás. Ez segíti a jobb oxigénellátást és az anyagcserét, illetve a bomlástermékek távozását a szervezetből. A megfelelő szövet megfelelő hőmérsékletre emelésével az anyagcsere során a lebontás és a váladék-kiválasztás felgyorsul. A mélyen fekvő feszültségek feloldásával csökken az izomtónus. A fájdalmat okozó anyagok (pl. Histamin) gyorsabban elvezetődnek, így csillapodik a fájdalom. Stimulálja az immunrendszer reakcióit, a félheveny (szubakut) és idült (krónikus) gyulladási folyamatokat aktiválja, elősegíti a természetes gyógyulási folyamatot.

 

Milyen betegségek kezelésénél alkalmazható? Idült (krónikus) hátfájás, idegfájdalom, izom-rheuma tünetek, reumatikus megbetegedések (elváltozásos és szubaktív gyulladásos), mélyfekvésű izomzat feszültsége, sportsérüléseket követő regenerálódás és rehabilitáció, bronchiális asztma, neurodermitis (az ekcéma makacs formája) és más túlérzékenységi megbetegedések, mérgező anyagok (pl. nehézfémek) eltávolítása (detoxikáció), arteriális hipertónia (magas vérnyomás), fertőzésekre való hajlam, kimerültségi állapot (pl. fertőzéseket követően), krónikus gyulladások (orrmelléküreg-, vesemedence-, húgyúti-, prosztata-, petefészekgyulladás). 

 

A kezelés ellenjavallatai: kezeletlen magas vérnyomás, menstruáció időszaka.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelésnél használt fóliát a helyszínen külön kell megvásárolni, melynek összege: 700 Ft. A három alkalmas kezelések során mindenki a saját fóliáját használja! A kezelés igényevételéhez fontos információ, hogy a kifeszített háló maximális súlybírása: 120 kg!

A kezelés igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szüksége az alábbi telefonszámok valamelyikén: 06-1/238-0742 vagy 06-20/2890-892, 

A Montimed Vitalis Orvos Természetgyógyász Centrum pontos címe: 1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt.1.

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 9.00-17.00 illetve megbeszélés alapján igény szerint. 

Egy kupon vásárolható saját részre, egy pedig ajándékba! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Montimed Vitalis Orvos-Természetgyógyász Centrum
Cég
Esentico Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia utca 33.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére