Mai­Kupon

Fordulópont a szépségápolásban! SKEYNDOR a sejtszintű bőrfiatalítás specialistája! Természetes peptidekkel a gyönyörű bőrért 25000Ft helyett 8000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Több mint 30 éves kutatómunka után hosszú kutatások során létrehozták a peptidet, melynek eredménye 2010. novemberében Nobeldíj jelölés. A peptid bioregulátorok szerepe a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás szabályozása. A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.Tudományból kozmetika

Az ember öregedési folyamatainak irányítása a tudomány mai állása szerint reális!!!
A felhasznált peptid komplexek a bőrsejt regenerálásának ösztönzését, az egészségtelen bőrszövet hibamentes bőrszövetté építését, a ráncok eltüntetését, a vérkeringést és mikrocirkulációt, a bőrkeret kollagén-elasztin szintézisét segítik elő. Mindez a bőr rugalmasságában, szerkezet, szín és nedvesség javulásában jelentkezik.
 
 
Mivel magyarázható?

A megoldás a szervezet sejtmeridiánok, vagyis a peptidek által működtetett bioregulációs rendszerében keresendő. A peptidek funkciói közé tartozik az információcsere. A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője!

Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek. A szervezet patológiai állapotában az információcsere megbomlik. Az élettanilag aktív rövid peptideket bármely korban célszerű használni a megbomlott funkciók visszaállítására. Így jöhet létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás. A szervezetben kialakult peptidhiány okozhatja az idő előtti öregedést.

Ennyit a tudományos magyarázatról.

Ez a plasztikai beavatkozások alternatívájaként megalkotott kezelés tökéletes szerkezetű bőrszövetet produkál.

Mi történik velem a kezelés alatt és milyen eredményre számíthatok?

A kezelés egy DERMA-szorbciós kezeléssel kezdődik. Ekkor a bőr mélyebb rétegeinek méregtelenítése következtében szabad az út a sejtekhez. Ezután a SKEYNDOR által előre meghatározott protokol szerinti kezelése következik. A kezelésben használt peptid komplexek megkezdik az egészségtelen bőrszövet hibamentes bőrszövetté építését. 

Komplex bőrfiatalító hatást fejt ki. Korrigálja a bőrhibákat, kisimítja a ráncokat, visszaállítja bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén-, elasztin- és fibroblaszt termelést.

Egyszóval már egy kezelés is káprázatos, gyönyörű bőrt eredményez, újra istennőnek érezheted magad! 4 alkalmas kezelés javasolt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.

A kezelés időtartama 90perc.

 

 

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére