Mai­Kupon

Formálódj kombinált kezeléssel! 2 alkalmas kavitációs zsírbontó kezelés nyirokmasszázzsal és alkalmanként 10 perc Flabélos edzéssel a Szintónia Szalonban a Széll Kálmán térnél 18400 Ft helyett 3990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem jönnek rád az őszi ruháid? Szűk a hosszú nacid? Menj biztosra, fogyj, formálódj kombinált kezeléssel! Mindenki azt gondolja, ismeri a fogyás legjobb módszerét, mégis sokan elbuknak a kísérletezésekben. Ki azt mondja, elég, ha spártai módon, minden nap mozogsz, más azt hiszi, a koplalás hozza meg a kívánt hatást. Ha sanyargatod magad, ha megvonsz minden finomat magadtól, attól lehet, hogy időlegesen kisebb méretet hordasz, de a szervezetedet kimeríted. Így könnyen visszacsúszhatsz, és máris a jojó effektusnál tartasz.Inkább keress egy megbízható módszert, amellyel belső változásokat indukálnak! A zsírok szétrobbantásával tényleg a kényes területeken hatnak, de ez még nem lenne elég! Fontos, hogy a felszabadult anyagokat, mérgeket ki is vezessék a szervezetedből! Ezt a célt a nyirokmasszázs szolgálja. A Szintónia Szalon komplex kezelésével elérheted, hogy a tükörbe nézve egy elégedett, vékony nő nézze vissza Rád!

A kavitáció egy alternatíva a műtéti úton történő zsírleszívás helyett. Jelenleg az egyik leghatékonyabb fogyókúrás eljárás! Egy alkalommal 1 cm-et is karcsúsodhatsz! A kavitációs ultrahang készülékkel szétrobbantják a zsírokat a kis teljesítményű és alacsony frekvenciájú ultrahanghullámokkal.

Ezek után a kifolyt zsírt a nyirokmasszázs segítségével kiürítik a szervezetedből. A fejlett alakformáló kezelés nem csupán a zsír, hanem a narancsbőr kezelésben is fantasztikus! A kavitáció stimulálja a vérkeringést, így új kollagén termelődik - ennek eredményeképpen javítja a cellulitiszes bőrt. Ez a módszer rendkívül jól működik a nehezen formázható területeken.

 • A Flabélos edzést korhatár nélkül bárki végezheti, akár minden nap.
 • A módszer nem terheli sem az ízületeket, sem a szívet!
 • Az alkalmanként 10 perc felér egy komplett 45 perces edzéssel.

JÓTÉKONY HATÁSAI

 • Biztosítja a testnek a kellemes és eredményes kardiovaszkuláris edzést.
 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést.
 • Növeli az izmok erejét és tónusát.
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz.
 • Javítja a keringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít.
 • Javítja az egyensúlyérzéket.
 • Hatékony a narancsbőr ellen, segít a szép testtónus elérésében.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlatot 2012. 11. 31-ig veheted igénybe. A bérlet felhasználását 11. 15-ig el kell kezdened! BEJELENTKEZÉS a +36 70 265 9634-es telefonszámon. Bejelentkezés H-P 13:00 - 19:00 között.

A kezelés időtartama az alkatodtól függően 50-60 perc, amely kb. 30 perc kavitációs zsírbontásból, 10-20 perc nyirokmasszázsból és 10 perc Flabélos edzésből áll.

Mindig egy teljes területet kezelnek, a mérettől függően ez lehet:

 • a külső combok, a fenék és a fenék alatti combrész
 • a belső combok, a fenék és a fenék alatti combrész
 • a csípő és has területe

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10:00 – 21:00, szombaton 8:00 – 13:00 óra között.

Cím: Szintónia Szalon 1126 Budapest, Szilágyi Erzsébet Fasor 2. (Ignotus utca 27. felől is megközelíthető, mert két bejárata van a szalonnak.)

Weboldal: www.szintonia.hu

A szalon Facebook oldalát itt böngészheted.

 

Beváltható:

1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 2.

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére