Mai­Kupon

Francia főzőkurzus Budán az EASE Therapy szervezésében 1 főnek 23.000 Ft helyett 12.990 Ft-ért! Bonjour petit cuisine!

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! A francia gasztronómia egy életérzés, szenvedélyesen főznek és fogyasztják is el ételeiket. Imádják a sok apró fogásokat és sokszínű ételeiket. Minden érzelem tükröződik ízvilágukban. Ebbe kínálunk kurzusunkon betekintést.Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

 

Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen  kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:
- megtanuljátok az eredeti hagymaleves csínját-bínját
- megismerkedtek egy autentikus francia alap tészta recepttel, amit utána kedvedre variálhatsz otthon sós és édes ízvilágban is
- megpróbáltok választ keresni a "vajon a francia nők miért nem híznak el?" kérdésre
- ráadásként a kurzus végén a helyben elkészített ételeket is elfogyasztjátok

Az EASE Therapy Francia  kurzus az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk annak, akik a francia konyha ételeibe, élményeibe keresnek betekintést.

És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy Francia  kurzus menüje:
- Bagett, frissen köpült házi fokhagymás vajjal
- Francia hagymaleves, az eredeti Soupe a L’Oignon
- Quiche Lorraine
- Fordított paradicsomos pite
- Créme brulée

Az EASE Therapy Francia Est Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is, de szeretnéd élvezni a mennyei francia ízeket!

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés a kuponkódod megadásával e-mailben: hello@easetherapy.hu. A főzőkurzusok rendszeresen indulnak, az időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál. Lemondás vagy időpont módosítás a főzőkurzus kezdése előtt 10 nappal lehetséges.

Kuponjaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál (az ár 27%-os áfát tartalmaz), az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor (az ár 5%-os áfát tartalmaz), illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására (az ár 18%-os áfát tartalmaz).

Az EASE Therapy szervezésében összesen 13 féle főzőkurzus indul. A kupon más főzőkurzusra is felhasználható. Főzőkurzusok listája: Mina-san, Konnichiwa!; Croissant és testvérei kurzus; Orosz főzőkurzus; Szicíliai borvacsora; Házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt kézműves klub; Paleo/vegán/alapozó főzőklub; Indiai Est; Francia Est; Dolce Vita Olasz főzőklub; Süti klub; Macaron klub; Burger klub; Pasta készítés.

Cím: Ízbisztro - EASE Therapy, 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

E-mail: hello@easetherapy.hu

Weboldal: http://www.easetherapy.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Izbisztro

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére