Mai­Kupon

Kategóriák

Francia vagy egyszínű Gel Lac kézre és lábra, esztétikai manikűrrel és pedikűrrel a Fekete Gyöngy Szépségszalonban, most 2490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szeretnél tartós és igényes ápolás biztosítani körmeidnek? Akkor válaszd a Gél-Lac nyújtotta előnyöket. Viseld saját körömre lakk helyet akár körömerősítő bevonatként! A Gel-Lac 3 perc alatt 100%-ban szárad! Nincs sérülés és karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek! Kuponos ajánlatunk, most francia vagy egyszínű Gél Lac ajánlatra vehető igénybe kézre és lábra esztétikai manikűrrel és pedikűrrel!Minden hölgy álma a szép és ápolt köröm. Nyári hónapokban különösen fontos a kezek és lábak megfelelő ápolása, hiszen az uszodák, strandok vagy a tenger vize száríthatja a kezeket és a körmöket. A szakszerű zselés eljárás megóvja körmeinket a sérülésektől, szép és tartós. Aki még sem szeretne tartósan műkörmöt, esetleg munkája nem engedi meg a műkörmöt annak megoldás lehet a zselés lakkozás ami rövid körömre is tökéletes. Gel-Lac (zselés lakk) technológiának köszönhetően mindenkinek lehet  tündöklő körme, a gyors új technológia segítségével!


Kényeztesd lábaidat! Ne feledd, hogy a gondoskodást megérdemlik lábaid, hiszen egész nap rajta állsz! Hidd el lábaid meghálálják a gondoskodást! A Gél-Lac körömnövekedéstől függően akár több hétig is hordható és igényes megjelenést kölcsönöz lábaidnak!

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges a szolgáltatónál az alábbi telefonszámon: 06/20-545-2830 keresd Erikát.

 

A  Fekete Gyöngy Szépségszalonban pontos címe: XVI. kerület. Hársfavirág u. 56. Terra-Zebra Lakópark. 

 

A lakóparknál parkolási lehetőség biztosított és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fekete Gyöngy Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Hársfavirág u. 56
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére