Mai­Kupon

Friss frizura: 2 hajmosás + relaxáló fejmasszázs + szárítás a belvárosban: 4 200 Ft helyett csak 950 Ft ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magas színvonalú szakmai tudás, luxusérzésű kellemes és kényelmes környezet várja a megszépülni vágyókat. Nekünk fontos, hogy a legmagasabb szakértelemmel, kellemes környezetben udvarias kiszolgálása, professzionális szolgáltatást nyújtsunk garanciával. A legjobb reklám az elégedett vendég. Rengeteg tanfolyamra és továbbképzésre járnak a fodrászok, hogy követhessék a változásokat és újításokat, hogy ne lehessen olyan kérdése, kérése a vendégeknek, amiket nem tudnak teljesíteni.

A kupon tartalmaz: 2 mosást, relaxáló kényeztető fejmasszázst, és szárítást. Egy nemrég elkészített közvélemény kutatás megkérdezte a pasikat, hogy mit vesznek észre először egy lányon, illetve mi számukra a legfontosabb "alkatrésze" egy nőnek. A legtöbb férfi válasza egyértelműen a haj volt. Hogy Te is meghódíthass minden férfi szívet!

 

Vegyél több kupont magadnak, vagy ajándékba! A Tavasz a frissesség, üdeség évszaka, legyen a hajad is mindíg friss, és üde.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 9540650 - Éva H-P: 9-20

Kupon beváltási időpontok: kedd, szerda, csüt: 9- 14 

Cím: Wady Szalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szénási Éva
Cég
FXU Ker és Szolg BT
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére