Mai­Kupon

Frissítsd fel hajadat és figyeld, ahogy új életre kell és ragyog! Női hajvágás argánolajos pakolással( Argánolajos sampon, balzsam, pakoló használata hajtípusnak
megfelelően.) 4000Ft helyett csak1990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az argánolaj a marokkói nők csodafegyvere volt a szépségápolásban. Mára nálunk is elérhetővé vált. Használata segít a haj szépségének megőrzésében, illetve visszaszerzésében. Magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a száraz,töredezett hajat, nyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt. Kiemelkedő E vitamin és antioxidáns tartalma.A haj vágása növesztés esetén is elengedhetetlen. Fontos a töredezett végektől megszabadulni, hogy a haj kellően magába fogadja a hajápoló termékeket. Csak így lehet hosszú, csillogó, egészséges, gyönyörű. Ezáltal felgyorsul a növekedése is!
 
Az ajánlat természetesen rövid hajra is érvényes. Kényeztessük a zord időjárásnak kitett hajkoronát, hisz hamarosan itt a tavasz. Nem mindegy, mi kerül elő a sapka alól.
 
Az üzlet remekül megközelíthető a 173-as busz járattal.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a 06/30 855 8741-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angyalhaj
Szolgáltatás helye
1156 Budapest, Nyírpalota út 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére